"Braterski sojusz" 2x2150 HE i DE
Re: "Braterski sojusz" 2x2150 HE i DE
klimatyczny sojusz, sprzed wojny domowej.
mi zupełnie nie przeszkadza, że nie ma tu klimatu.
po co mam robic klimatyczne rozpy na najbardziej wyżyłowane rozpy w sezonie?
moim zdaniem klimatyczne rozpy mają racje bytu tylko w bitwach domowych, bo na turniejach mogą dostawac tylko mocny ....
i tak pewnie moje wyniki nie będą dobre, dlatego próbuję w jakiś sposób zatuszowac słabego jeszcze skilla
hydra wskoczy o ile nie zdobędę 2 bolców DE.
po co mam robic klimatyczne rozpy na najbardziej wyżyłowane rozpy w sezonie?
moim zdaniem klimatyczne rozpy mają racje bytu tylko w bitwach domowych, bo na turniejach mogą dostawac tylko mocny ....
i tak pewnie moje wyniki nie będą dobre, dlatego próbuję w jakiś sposób zatuszowac słabego jeszcze skilla
hydra wskoczy o ile nie zdobędę 2 bolców DE.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
goboss, by dać przykład wznieść się ponad prostacki PG, miec swój wkład w uklimatyzowanie polskiego battla, ziarnko do ziarnka a wyciskacze będą w mniejszosci.
nie wiem jak było wcześniej, ale z tego co słyszałem armie były bardziej zbalansowane.
teraz granie niektórymi armiami wiąże się z klimatem
koniec offtopu. jak ktoś chce pogadac w sprawie klimatu, niech pisze na PM.
jeśli pojadę tymi rozpami na WI pewnie wkleję jakiś raporcik.
pozdro
teraz granie niektórymi armiami wiąże się z klimatem
koniec offtopu. jak ktoś chce pogadac w sprawie klimatu, niech pisze na PM.
jeśli pojadę tymi rozpami na WI pewnie wkleję jakiś raporcik.
pozdro
Czlowieku, to jest master, gdzie rzadko kiedy pojawiaja sie klimatyczne rozpy... Po jaka cholere takie komentarze. Goboss wrzucil tu rozpe, zebyscie ewentualnie wytkneli jakies niedociagniecia, czy podrzucili swoje pomysly.Murmandamus pisze:goboss, by dać przykład wznieść się ponad prostacki PG, miec swój wkład w uklimatyzowanie polskiego battla, ziarnko do ziarnka a wyciskacze będą w mniejszosci.
"prostacki pg" - geezus...
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
MAster, czy blaster, czy apprentice wszystko jedno. To że rzadko sie pojawiają to można zmienić samemu robiąc inaczej, dobra kończe już mój wywód ale i tak będę trwał w swojej krucjacie na rzecz prawdziwego warhammera fantasy i cóż może zmienić naturę tego Polskiego Battla.
może weź kolego wiaderko i idź mazurskie jeziora przenieś do wielkopolski, widze tu większą szansę na sukces.ale i tak będę trwał w swojej krucjacie na rzecz prawdziwego warhammera fantasy i cóż może zmienić naturę tego Polskiego Battla.
A co do rozpy to imho hydra +6 bolców>8 bolców. Co za dużo to niezdrowo, jakąś kontre też rzeba mieć, te 2 smoki na 4300 nie mogą być wszędzie.
warhammer fantasy batlle =/= turnieje w polsceMAster, czy blaster, czy apprentice wszystko jedno. To że rzadko sie pojawiają to można zmienić samemu robiąc inaczej, dobra kończe już mój wywód ale i tak będę trwał w swojej krucjacie na rzecz prawdziwego warhammera fantasy i cóż może zmienić naturę tego Polskiego Battla.
T