starczy ze ty tutaj jako nasz ambasador dzialasz.likaon pisze:trzeba założyć temat "Vs dwarfs" w O&G gdzie gracze krasi będą się wygrażać graczom goblinów
Vs Goblin
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
-
- Mudżahedin
Re: Vs Goblin
Witam bracia Krasnoludy! Nowym graczem jestem, ledwo co mi broda pasa dosięga, ale wiem jak łatwo jest przerobić kilka kloców nocników na zieloną marmoladę. Powiedzcie lepiej (o co uniżenie proszę) jak dokonać tej sztuki z Black Orcami (dysponuję podstawowymi jednostkami, tj. warriors, thunderers, thane, cannon, slayer). I niech wasze brody sięgną ziemi 

Piszesz, że masz skullpassa, więc kumpel nie powinien imo orkow wystawiac ;p
Jeśli nie macie Army Booków, to może Cię robić w bambuko i wystawiać armię na więcej punktów niż Ty...
Jeśli nie macie Army Booków, to może Cię robić w bambuko i wystawiać armię na więcej punktów niż Ty...
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Ucz się ósmej edycji, skullpass to początek siódmejYrpen pisze:Witam bracia Krasnoludy! Nowym graczem jestem, ledwo co mi broda pasa dosięga, ale wiem jak łatwo jest przerobić kilka kloców nocników na zieloną marmoladę. Powiedzcie lepiej (o co uniżenie proszę) jak dokonać tej sztuki z Black Orcami (dysponuję podstawowymi jednostkami, tj. warriors, thunderers, thane, cannon, slayer). I niech wasze brody sięgną ziemi

IMO figurka to figurka, pograć zawsze można, by poznać zasady ;] A kumpel robi Cię jak chce - grając w skullpass nie dawaj mu wystawiać orków... Heh, co to za kumpel, który zamiast czegoś nauczyć, buduje swoje ego na totalnie nowym graczu, nie znającym zasadLorens pisze:Ucz się ósmej edycji, skullpass to początek siódmejYrpen pisze:Witam bracia Krasnoludy! Nowym graczem jestem, ledwo co mi broda pasa dosięga, ale wiem jak łatwo jest przerobić kilka kloców nocników na zieloną marmoladę. Powiedzcie lepiej (o co uniżenie proszę) jak dokonać tej sztuki z Black Orcami (dysponuję podstawowymi jednostkami, tj. warriors, thunderers, thane, cannon, slayer). I niech wasze brody sięgną ziemi

"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ja osobiscie robie tak:
- strzelajacymi jednostkami (thundzi/kusznicy) + cannonami strzelam do gobosow by je spanikowac i pozbyc sie fanatykow,
- cannonami strzelam w doom divery/lobby a nastepnie w chukki,
- orkow przyjmuje na klate
40 longow/warriorow z 2h weaponami robi z nich sieczke
- trolami zajmuja sie hammererzy z bsb'kiem w srodku ktory ma plonace ataki na broni
co dosc ladnie niszczy regenke.
- strzelajacymi jednostkami (thundzi/kusznicy) + cannonami strzelam do gobosow by je spanikowac i pozbyc sie fanatykow,
- cannonami strzelam w doom divery/lobby a nastepnie w chukki,
- orkow przyjmuje na klate

- trolami zajmuja sie hammererzy z bsb'kiem w srodku ktory ma plonace ataki na broni

DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie