Vs Goblin

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
GoblinNadGobliny
Mudżahedin

Re: Vs Goblin

Post autor: GoblinNadGobliny »

likaon pisze:trzeba założyć temat "Vs dwarfs" w O&G gdzie gracze krasi będą się wygrażać graczom goblinów
starczy ze ty tutaj jako nasz ambasador dzialasz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Ja się teraz zastanawiam jak sam sobie bym wygrażał. :)
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Yrpen
Plewa

Post autor: Yrpen »

Witam bracia Krasnoludy! Nowym graczem jestem, ledwo co mi broda pasa dosięga, ale wiem jak łatwo jest przerobić kilka kloców nocników na zieloną marmoladę. Powiedzcie lepiej (o co uniżenie proszę) jak dokonać tej sztuki z Black Orcami (dysponuję podstawowymi jednostkami, tj. warriors, thunderers, thane, cannon, slayer). I niech wasze brody sięgną ziemi :)

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Piszesz, że masz skullpassa, więc kumpel nie powinien imo orkow wystawiac ;p
Jeśli nie macie Army Booków, to może Cię robić w bambuko i wystawiać armię na więcej punktów niż Ty...
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Mongrim
Mudżahedin

Post autor: Mongrim »

Dziwne, że mieści te czarnuchy, ciekawe w jakiej ilości?
Jeśli dysponujesz tylko takimi figurkami.. to napierdalać z działa, nie ma innej rady.

Awatar użytkownika
Kotar
Chuck Norris

Post autor: Kotar »

Yrpen pisze:Witam bracia Krasnoludy! Nowym graczem jestem, ledwo co mi broda pasa dosięga, ale wiem jak łatwo jest przerobić kilka kloców nocników na zieloną marmoladę. Powiedzcie lepiej (o co uniżenie proszę) jak dokonać tej sztuki z Black Orcami (dysponuję podstawowymi jednostkami, tj. warriors, thunderers, thane, cannon, slayer). I niech wasze brody sięgną ziemi :)
Ucz się ósmej edycji, skullpass to początek siódmej :roll:

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Lorens pisze:
Yrpen pisze:Witam bracia Krasnoludy! Nowym graczem jestem, ledwo co mi broda pasa dosięga, ale wiem jak łatwo jest przerobić kilka kloców nocników na zieloną marmoladę. Powiedzcie lepiej (o co uniżenie proszę) jak dokonać tej sztuki z Black Orcami (dysponuję podstawowymi jednostkami, tj. warriors, thunderers, thane, cannon, slayer). I niech wasze brody sięgną ziemi :)
Ucz się ósmej edycji, skullpass to początek siódmej :roll:
IMO figurka to figurka, pograć zawsze można, by poznać zasady ;] A kumpel robi Cię jak chce - grając w skullpass nie dawaj mu wystawiać orków... Heh, co to za kumpel, który zamiast czegoś nauczyć, buduje swoje ego na totalnie nowym graczu, nie znającym zasad :shock:
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Yrpen - katapulty, działa, kusznicy, thundererzy. Jedna dwie tury dobre i po krzyku ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

ja osobiscie robie tak:
- strzelajacymi jednostkami (thundzi/kusznicy) + cannonami strzelam do gobosow by je spanikowac i pozbyc sie fanatykow,
- cannonami strzelam w doom divery/lobby a nastepnie w chukki,
- orkow przyjmuje na klate ;) 40 longow/warriorow z 2h weaponami robi z nich sieczke ;)
- trolami zajmuja sie hammererzy z bsb'kiem w srodku ktory ma plonace ataki na broni ;) co dosc ladnie niszczy regenke.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

ODPOWIEDZ