"Nice ass baby"
Giant on ice
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Waść nie wiesz co mówisz! Nie widziałeś Playboya, tego z tekstem na okładce "Katarina Witt bez... łyżew"?Szaman pisze:przeciez lyzwiarki figurowe nie maja biustu
Ja wiem, że sportsmenki to w dużej części babochłopy, ale łyżwiarek figurowych proszę mi się tu nie czepiać!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
pewnie dobrze jodluje i tanczy w balecie
swietny pomysl piekne wykonanie
az sie prosi by krokiem baletowym kogos rozdeptac
swietny pomysl piekne wykonanie
az sie prosi by krokiem baletowym kogos rozdeptac
uda ktore czynia cuda wrecz!Kerim pisze:Ale za to jakie nogi... potężneSzaman pisze:przeciez lyzwiarki figurowe nie maja biustu
bo im wycinaja na chwile watrobe przed zawodamiSiasek pisze:niemaja tez takiego brzucha
Pomysł i wykonanie lodu - Łooo, panie!
Chyba nie uwierzyłeś w "kto nie ma brzucha, ten kiepsko r****"? Tożto tylko chwyt reklamowy.Siasek pisze: bez watpieniachociarz ja ostatnio probuje sie dorobic i niemoge (mowie poaznie)
Potwierdzam na podstawie badań własnych: posiadanie brzucha wpływa wręcz odwrotnie niż w przytoczonym powiedzeniu. Nie ma co zapuszczać.Katylina pisze:Ja uwierzyłem i widzę jak głupie to było.
Teraz trzeba jakoś zrzucić ten balast, kurdebele...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
tak, igrzyska wygral gigant z dzialu ksiegowosci. to ten ze zniczem olimpijskim i numerem 118 na koszulce. co ciekawe, w ksiegowosci nie pracuje ani jeden hobbystaKatylina pisze:A tak z czystej ciekawości, który z tych gigantów wygrał? Podobno z działu księgowości czy coś takiego
chaos marauders + beastmen herdSkavenblight pisze:Z jakich sztandarów jest spódniczka?
"I fart in your general direction" 
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: