![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Teraz kombinuj,zeby zmiescic 4 bolca.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
3 są spox - nie ma co przesadzać. Pomyśl prędzej o kuszolach - ochrona do bolców się przyda - nie będziesz przecież ładował z nich do byle pieskówNadill pisze:Heh... Już raczej nic nie wcisnę, a 3 też sobie poradzą
Taa.... Szczególnie twoje WarhoundyQUAR pisze: Czemu nie? Pieski bardzo lubią dostawać
Ale to radykalnie zmienia koncepcję i założenie tej armii. Starajmy się dopasować coś do tego co jest i to poprawić, a nie przerabiać na jedyną słuszną wersjęNarożny pisze:A ja bym wywalil rycerzy bo nie lubiedal 2x rydwan + szybkie rzeczy ala harpie + shady, a i dark raiderki bylyby dobre. Caddy to obowiazek oczywiscie. Przy takim skladzie armii highborn na czyms co lata to obowiazek imo i mantysia jest tu ok. Smok oczywisice lepszy, ale tez kosztuje swoje punkty.
Ja bym dał BSB Cold One'a i niech zasuwa z jednym z oddziałów CoK. Zastanowiłbym się też nad wyrzuceniem chariotów, jakoś ich nie lubię (słabsze Ld niż CoK, czyli więcej głupoty, brak marszu), wolę CoKsów, za zaoszczędzone punkty mógłbyś dorzucić parę drobiazgów (muzycy, CO dla BSB), a nawet czwartego bolca!Scimitar pisze:Zostały punkty to:
- daj COKsom muzyków
- daj muzyka Kuszolom
Dobrze widzę, że BSB nie jeździ na niczym ?? Chociaż konika mu daj.
Według mnie bardzo rozsądna liczba, nawet przy pewnych stratach powinna zapewnić outnumber. Dla mnie minimum to 20 Warriorów (mówimy cały czas o włócznikach, bo kuszników wystawiałbym po 10). Ale częściej wystawiałbym własnie 25, taka liczba najlepszej lekkiej (z T3) piechoty w WFB budzi szacunek, mają pewną siłę i mogą coś zdziałać.Nadill pisze:Dobra, mniejsza już o rospę. Chciałem zapytać czy opłaca się brać 25 Warriorów i co o takim rozmiarze sądzicie?