no jak będziesz cierpliwy to możesz znaleść na allegro albo ebayu, zagladaj co tydzień czy jakoś takPitul pisze:Bardzo mi się podoba treeman można taki model jeszcze gdzieś dostać????
Galeria
Moderator: Gremlin
Re: Galeria
Ano są są.
Swoją drogą to ja może pochwalę się nową soską, bo tak jakos ten temat umarł. A ja nie mam serca pokazać całej armii, bo wiem, że do Pasiakowej i tak mi za dużo brakuje
Niestety strasznie słabe foty Bo w realu soska jest naprawdę ładna... Ehhh.
Swoją drogą to ja może pochwalę się nową soską, bo tak jakos ten temat umarł. A ja nie mam serca pokazać całej armii, bo wiem, że do Pasiakowej i tak mi za dużo brakuje
Niestety strasznie słabe foty Bo w realu soska jest naprawdę ładna... Ehhh.
Model jak najbardziej do gry. Od spodu ma magnes więc można spokojnie dać na małą blaszkę i będzie git - nic jej się nie stanie
A żałuje, fotki są ciemne, fix ogólnie jest jasniejszy i np. nie widać, że w zagłębieniu niebieska szata przechodzi w fiolet
Edit: Teraz doczytałem i zeby nie było wątpliwości, nie ja to malowałem Nie posiadam talentu malarskiego, niestety...
A żałuje, fotki są ciemne, fix ogólnie jest jasniejszy i np. nie widać, że w zagłębieniu niebieska szata przechodzi w fiolet
Edit: Teraz doczytałem i zeby nie było wątpliwości, nie ja to malowałem Nie posiadam talentu malarskiego, niestety...
uuu nic nie mas do malowani przez kogoś modeliPiotras pisze: Edit: Teraz doczytałem i zeby nie było wątpliwości, nie ja to malowałem Nie posiadam talentu malarskiego, niestety...
jedynie mnie wku*** ta ocena hobbystyczna
a jak czarka trzyma kompozycje reszty unitów armii?
No cóż, nigdy nie miałem talentu do malowania czego bardzo żałuję. Wiele bym oddał, żeby samemu sobie pomalować armięzielonatrawa pisze:uuu nic nie mas do malowani przez kogoś modeliPiotras pisze: Edit: Teraz doczytałem i zeby nie było wątpliwości, nie ja to malowałem Nie posiadam talentu malarskiego, niestety...
jedynie mnie wku*** ta ocena hobbystyczna
a jak czarka trzyma kompozycje reszty unitów armii?
A ocena hobbystyczna? Cóż, ja nigdy nie oszukuje i np. dlatego nigdy nie miałem tytułu hobbysty na turnieju Coś za coś.
A jak czarka trzyma kompozycję reszty unitów? No wiesz, jest zielona
A tak na poważnie to musiałbyś zobaczyć całą moją armię i wtedy ocenić
Skorom wywołany to też coś zamieszczę mimo że nie robię tego na forum głównym...
Alter.
Oczywiście fotograf ze mnie żaden.
Co sądzicie?
Alter.
Oczywiście fotograf ze mnie żaden.
Co sądzicie?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
klasa
dynamika kapitalna,podstawka taka sobie pieniek można by lekko wyciągnąć, elf bardzo fajnie się prezentuje
sam robię swoje WE w walce z VC ale na taki pomysł bym nie wpadł,
nie dziwie się Tobie że nie chcesz publikować zdjęć, bo ąż samemu chce się zrobić coś takiego,
a mało kto chce oglądać własne pomysły u innych
Edit: z czego ten orzełek jest?
dynamika kapitalna,podstawka taka sobie pieniek można by lekko wyciągnąć, elf bardzo fajnie się prezentuje
sam robię swoje WE w walce z VC ale na taki pomysł bym nie wpadł,
nie dziwie się Tobie że nie chcesz publikować zdjęć, bo ąż samemu chce się zrobić coś takiego,
a mało kto chce oglądać własne pomysły u innych
Edit: z czego ten orzełek jest?
widziałem tych tancerzy na ywo i w rzeczywistości wyglądają dużo lepiej.a co do orzełka czy innego ptaszka to wydaje mi się że jest ze starego herosa wood elfickiego skaw the falkoner albo z beast mastera ale mogę się mylić. czy ci wardancerzy to te figurki z mail ordera??
King z Reapera. [ nie pamiętam dokładnej jego nazwy ale idealnie pasuje do Eternali ]oczko pisze:.a co do orzełka czy innego ptaszka to wydaje mi się że jest ze starego herosa wood elfickiego skaw the falkoner albo z beast mastera ale mogę się mylić.
To akurat alter a tancerze to większość stare modele z odrobiną życia tchniętą w nie, pozostałe jednak to fakt, z maila.oczko pisze:czy ci wardancerzy to te figurki z mail ordera??
Z nowymi nie dało się nic zrobić sensownego...
wiem.runepriest pisze:chujowe.
no może poza tymi nietoperzami i orzełkiem
ale coś pokazać można było w końcu...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Tarcza od Glade Ridera V ed. i motyw też mi się spodobał więc użyłem go.
Abandoned
Abandoned