Pośród zielonej trawy [11.05.2013 Wardaners]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Re: Pośród zielonej trawy
Bardzo fajny płaszczyk. Myślę, że można zostawić tak jak jest.
- Johnny-Black
- Powergamer Rozpiskowy
Genialna peleryna!!!
Naprawde dobra robota
Ile Ci zajóje pomalowanie takiej pelerynki?
Naprawde dobra robota
Ile Ci zajóje pomalowanie takiej pelerynki?
Uśmiechnij się... Jutro będzie gorzej
Tylko BSB zwykle nie ma łuku... więc to BSB z jednym standardowym zestawem magicznych itemów?
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Imperialny jak nic
Generalnie bardzo fajnie, aczkolwiek uwazam, ze bsb powinien sie wyrozniac swoim sztandarem od reszty ( w koncu taki wypasiony sztandar ma tylko jeden koles w armii), wiec cos bym mu dorobil, aby byl nieco inny niz ten GG.
Generalnie bardzo fajnie, aczkolwiek uwazam, ze bsb powinien sie wyrozniac swoim sztandarem od reszty ( w koncu taki wypasiony sztandar ma tylko jeden koles w armii), wiec cos bym mu dorobil, aby byl nieco inny niz ten GG.
tak to ten ale to nie ostatni BSB bo nie zawsze składam w tej konfiguracjiHobbit pisze:Tylko BSB zwykle nie ma łuku... więc to BSB z jednym standardowym zestawem magicznych itemów?
spróbuje to malowaniem odznaczyć, z resztą jak na razie nie wystawiam innych sztandarów.. możliwe że się to zmieni w 8ed, ale to dopiero wtedy bede się martwiłZiemko pisze:w koncu taki wypasiony sztandar ma tylko jeden koles w armii), wiec cos bym mu dorobil, aby byl nieco inny niz ten GG.
Mag WE:
kryształki będą jeszcze robione, dziś nie mam do nich sił... możliwe że przy okazji powyciągam to i owo
Pozdro
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Rasti pisze: Dziwna pozycja.
taką pozycje już mu GW zrobiło(to scout 5ED), ja może troszkę nagiąłem tym kamykiembem pisze:W rzeczy samej - lewa ręka jakoś dziwnie przyklejona.
co do listków tak padło, światło normalnie kolor mają takich suchych zleżałych
miło mi to słyszećbem pisze:Przekonałam się tez do długiej trawki
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Jak już zauważył Rakso dziwna laga. Sam mag pomalowany bardzo OK. Podstawka moim zdaniem wyszła Super. Świetna jest ta paprotka, sam wycinałeś czy kupna?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..