Poszukiwana, poszukiwany czyli kolejny oszust na allegro...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Poszukiwana, poszukiwany czyli kolejny oszust na allegro...

Post autor: r0m »

coś nie mam szczęścia... po jakże niemiłej przygodzie z gajowym znowu natrafiłem na jakiegoś oszusta.

czy zna ktoś męża/brata/syna lub też samą panią Bożene Cichocką zamiszkałą w Ząbkach? jak raz dzwoniłem na numer telefonu tej pani to odebrtał jakiś facet i powiedział że już wysyła paczka itp, po czym nigdy więcej się nie odezwał i nie odebrał telefonu.
chciałem iśc już od razu na policje ale może akurat ktoś zna...

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Jeśli wysłała pocztą polską, to pewnie jesteś ofiarą tej instytucji (i sajonara paczko). Jeśli wysłała kurierem to ustal jakim i się ich zapytaj co z przesyłką. Jeśli jednak zrobiono cię w konia, no to użyj książki telefonicznej i tam pojedź. Z kolegami. :twisted:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

caly problem w tym ze to raczej nie ofiara poczty bo od 3 miesiecy sie nie odzywa, nie odpowiada na maile ani telefony wiec cos tu smierdzi...

Awatar użytkownika
mikadorus
Mudżahedin

Post autor: mikadorus »

Ludzie - nauczcie się brać za pobraniem paczki. Mi wszystkie dochodzą.

Jak ktoś jest chamem i nie odpisuje/ nie odbiera telefonów to sorry... Po co masz mieć opory przed policją?

Próbowałeś dzwonić z innego numeru?
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Post autor: oczko »

z wysyłaniem za pobraniem to jest niestety tak że zazwyczaj mamy pewne, dość ograniczone, ale jednak, zaufanie do innych

Awatar użytkownika
mikadorus
Mudżahedin

Post autor: mikadorus »

Dziś chyba każdy ma konto na allegro. Ja nie wysyłam jak ktoś ma dużo sensownych negatywów lub konto jest świrze.
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

jednak warto napisać na forum czasem, różne, nieuchwytne osoby się odnajdują. proszę moda o zamknięcie tematu

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

A to nie ta osoba co sprzedawała kupę lcd- ków?rtv i podobne.

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

za jaja powiesić!

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

r0m pisze:...panią Bożene Cichocką...
Matusz pisze:za jaja powiesić!
Podejrzewam, że może być ciężko ;)

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

To jajniki wypruć! :mrgreen:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Morghur
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Morghur »

Podajcie jej nick na Allegro
[CENTER]Obrazek[/CENTER]

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Jesli to nikt znany do kogo nie mozna odezwac sie przez znajomych (jak bylo z Gajowym) to idz na policje , no i sprawe zglos tez allegro.

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

podaj nick z allegro,chciałbym się jeszcze zapytać w tym temacie czy ktoś kupował figurki d warmachine lub hordes na allegro od xander148 i otrzymał figurki lub zwrot kasy,ja otrzymałem z powrotem a wiem ,że kupa innych kupiła zestawy startowe a nic nie piszą

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

EDIT: Sprawa się wyjaśniłą, modele (kupione i zapłacone 26 kwietnia) otrzymałem wczoraj. Czyli generalnie aukcja zakończona pozytywnie, nie licząc długiego czasu oczekiwnaia i wielokrotnego dzwonienia / pisania.

ODPOWIEDZ