Zatem zwiększ skilla.To nie na mojego skilla. Prędzej popsuję
No, Bem, czuć agresję

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zatem zwiększ skilla.To nie na mojego skilla. Prędzej popsuję
Twój post sugeruje, że kompletnie nie znasz realiów 6. edycji, gdzie figurki dire wolfów były rzadkością i 95% graczy wampirów robiło wilki z goblińskich. Goblińskie na wszystkich turniejach są akceptowane a nawet mile widziane. No, chyba że pokażesz mi organizatora, który powie, że to prox i raus ze stołu / punkty w dupę, wtedy zwrócę honor.nindza77 pisze:Te Dire Wolves... obawiam się, że na niektórych turniejach mogłyby być uznane za proxy, bo w niczym nie różnią się od wilków spod Goblinów
Fuj. Nie lubię malować obrzydliwościnindza77 pisze:Oczywiście, że nie znam realiów 6 edycji bo wtedy nawet nie wiedziałem, że jest coś takiego jak WFBWyraziłem więc tylko swoje zdanie. Skoro dopuszczane, to ok, chociaż ja np pokusiłbym się o dodanie czegoś co zrobiło by je bardziej strasznymi... może czerwone oczyska? jakaś gęsta ślina kapiąca z pyska?
Właśnie mile widziane. Sędziowie, którzy grali w 6 ed. to właśnie dają dodatkowe punkty za goblińskie wilki, a teraz to ich wartość nawet przekracza metalowe oryginały, bo właśnie są mile widziane.Shyym pisze:Twój post sugeruje, że kompletnie nie znasz realiów 6. edycji, gdzie figurki dire wolfów były rzadkością i 95% graczy wampirów robiło wilki z goblińskich. Goblińskie na wszystkich turniejach są akceptowane a nawet mile widziane. No, chyba że pokażesz mi organizatora, który powie, że to prox i raus ze stołu / punkty w dupę, wtedy zwrócę honor.nindza77 pisze:Te Dire Wolves... obawiam się, że na niektórych turniejach mogłyby być uznane za proxy, bo w niczym nie różnią się od wilków spod Goblinów
NIe powiedziałem, że są niemile widziane. Chyba, że miałeś na myśli "właśnie - mile widziane[...]", wtedy ok ;pANtY pisze:Właśnie mile widziane. Sędziowie, którzy grali w 6 ed. to właśnie dają dodatkowe punkty za goblińskie wilki, a teraz to ich wartość nawet przekracza metalowe oryginały, bo właśnie są mile widziane.