1Klafuti pisze:PS. Jaki temat na maturze wybrałaś?
Tfurczość BEM - Damselka 29.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Tfurczość BEM - Dire Wolves + Skink 3.05
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
No, cóż poradzić, jeśli komuś faktycznie podobają się nowe plastikowe modele wilków z pod goblinkówShyym pisze:No, cóż poradzić, jeśli komuś faktycznie podobają się stare metalowe modele dw... Prawie poczułem się dotknięty
Stare spod. Mi się podobająANtY pisze:No, cóż poradzić, jeśli komuś faktycznie podobają się nowe plastikowe modele wilków z pod goblinkówShyym pisze:No, cóż poradzić, jeśli komuś faktycznie podobają się stare metalowe modele dw... Prawie poczułem się dotknięty
@Klafuti - rozszerzenie z polskiego? Toż to jakaś czarna magia i szarlataństwo
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Sugeruję założenie tematu w Płotach i Młotach, żeby tu nie offtopować.Koz@a pisze:widze że sami maturzyści tutaj , ja też wybrałem temat nr.2 na polskim
PS. Jak tam matma poszła ??
Matma nie była taka zła, zwłaszcza, że obowiązuje bp+r
- Shakin' Dudi
- Masakrator
w jaki sposob pomalowales te spirit hosty? moglbys zdradzic tajniki warsztatu?
Widzisz Bem, kolejny dowód na to że trzeba zmienić nicka
Np "Bemowa"
Np "Bemowa"
Oj tam. Mogę to potraktować jako zwrot do człowieka. W końcu kobieta też człowiek Poza tym Bemowa by się odnosiła do nie wiem, czego.Skaven pisze:Widzisz Bem, kolejny dowód na to że trzeba zmienić nicka
Np "Bemowa"
Au sza la la la, mogę Podkład blood red, dry brush scorched brown na dolnej części, dry brush chaos black na tym samym, a na górze: blood red rozjaśniany do sunburst yellow albo golden (nie pamiętam), a później to do skull white. Nic skomplikowanegoShakin' Dudi pisze:w jaki sposob pomalowales te spirit hosty? moglbys zdradzic tajniki warsztatu?
Tadam. Wargulf wip. Niestety zdjęcia tak beznadziejne, że nie widać koloru i cieniowania skrzydeł. Następne będą lepsiejsze. Czekam na rady i krytykę. Proszę nie krytykować podstawki
EDIT (podmienione fotki)
Oraz scenka rodzajowa stworzona przez mój spaczony mózg
EDIT (podmienione fotki)
Oraz scenka rodzajowa stworzona przez mój spaczony mózg
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010, o 10:19 przez bem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No przecież o to chodzi Jutro podmienię fotySkavenblight pisze:Szczerze, to zdjęcia są tak słabe, że ja nic nie widzę, poza genialnymi świecącymi oczkami.