1Klafuti pisze:PS. Jaki temat na maturze wybrałaś?

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
1Klafuti pisze:PS. Jaki temat na maturze wybrałaś?
No, cóż poradzić, jeśli komuś faktycznie podobają się nowe plastikowe modele wilków z pod goblinkówShyym pisze:No, cóż poradzić, jeśli komuś faktycznie podobają się stare metalowe modele dw... Prawie poczułem się dotknięty
Stare spod. Mi się podobająANtY pisze:No, cóż poradzić, jeśli komuś faktycznie podobają się nowe plastikowe modele wilków z pod goblinkówShyym pisze:No, cóż poradzić, jeśli komuś faktycznie podobają się stare metalowe modele dw... Prawie poczułem się dotknięty
Sugeruję założenie tematu w Płotach i Młotach, żeby tu nie offtopować.Koz@a pisze:widze że sami maturzyści tutaj, ja też wybrałem temat nr.2 na polskim
![]()
PS. Jak tam matma poszła ??
Oj tam. Mogę to potraktować jako zwrot do człowieka. W końcu kobieta też człowiekSkaven pisze:Widzisz Bem, kolejny dowód na to że trzeba zmienić nicka
Np "Bemowa"
Au sza la la la, mogęShakin' Dudi pisze:w jaki sposob pomalowales te spirit hosty? moglbys zdradzic tajniki warsztatu?
No przecież o to chodziSkavenblight pisze:Szczerze, to zdjęcia są tak słabe, że ja nic nie widzę, poza genialnymi świecącymi oczkami.