kilka pytań o Chaos Dwarfy
Moderator: esgaroth
Re: kilka pytań o Chaos Dwarfy
kazdego daemonic engina osobno, nie sa to warmachiny tylko monstery z poganiaczami
- gerald_tarrant
- Masakrator
jaką podstawki powinny mieć taurus i lammasu?
Dzięki za szybką odpowiedź.
Jeżeli wystawiam eruptiona do zalicz się do limitu maszyn i czy ma jakąś załogę?
I czy jeżeli jest szarża na demon engine to maszyna też walcz???
Jeżeli wystawiam eruptiona do zalicz się do limitu maszyn i czy ma jakąś załogę?
I czy jeżeli jest szarża na demon engine to maszyna też walcz???
"Aby być niepospolitym graczem, trzeba zacząć od pospolitego grania."
WE 12/13/8
ChD 0/1/0
VC 4/3/2
WE 12/13/8
ChD 0/1/0
VC 4/3/2
Maszyny też raczej walczą, gdyż to w końcu demony, nie ;D?
co do eruptiona, to nie ma on obsługi jako takiej, choć na podstawce jakiś może stać.
A o jakim limicie mówisz?
No i moje pytanie co do eruptionów - mogę mieć ich tyle, ile jednostek wojków ?
co do eruptiona, to nie ma on obsługi jako takiej, choć na podstawce jakiś może stać.
A o jakim limicie mówisz?
No i moje pytanie co do eruptionów - mogę mieć ich tyle, ile jednostek wojków ?
Mam kilka pytań. Najbardziej potrzebuję uzasadnień w oparciu o zasady sprawy, o której niedawno była dyskusja w tym temacie.
A dokładniej - które machiny, a raczej demoniczne machiny mogą strzelać po ruchu?
Drugie, które z nich mają płonące ataki(proszę o wymienienie, gdyż coś mi się miesza, czy w ogóle mają)?
Moim zdaniem strzelać po ruchu mogą, tak jak mogą szarżować przeciwnika(no i nie powiem, dobrze walczą ). No i do tego, czy jak np zaszarżują przeciwnika, lub przeciwnik je, to jak zrobią overruna to po nim mogą strzelać?
A dokładniej - które machiny, a raczej demoniczne machiny mogą strzelać po ruchu?
Drugie, które z nich mają płonące ataki(proszę o wymienienie, gdyż coś mi się miesza, czy w ogóle mają)?
Moim zdaniem strzelać po ruchu mogą, tak jak mogą szarżować przeciwnika(no i nie powiem, dobrze walczą ). No i do tego, czy jak np zaszarżują przeciwnika, lub przeciwnik je, to jak zrobią overruna to po nim mogą strzelać?
Rasti pisze:Mam kilka pytań. Najbardziej potrzebuję uzasadnień w oparciu o zasady sprawy, o której niedawno była dyskusja w tym temacie.
- gerald_tarrant
- Masakrator
chdecja została już dawno skazana na wymarcie przez GW
kiedy astrogoth całkiem skamienieje, nie będzie już nic
kiedy astrogoth całkiem skamienieje, nie będzie już nic
czy demonic maszynki moga chodzic (nie maszerowac, tylko wlasnie chodzic) i strzelac w tej samej turze?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie