Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 07.05.2010 Kapłan Ulryka
Ładne. Podobają mi się czerwone akcenty, a szata wygląda, jakby była z wody Ale w złotym nmm to Cię chyba Ignis prześcignęła
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
dawno się tu nie wypowiadałem
Wydaje mi się że na tle biało niebieskim wygląda lepiej. Ma chyba trochę lepszą ostrość (po twarzy to widać) i kolory jakby żywsze.
Co do samych prac to:
ostatni kapłan bardzo udany. Srebrny Nmm fajny, twarz i FH też. Mniej mi się podoba złoto, które moim zdaniem można by pojechać w kilku miejscach jakimś glazem ze snakebita, bo brakuje mu definicji. Wiem że na tym modelu dużo tego złota nie ma i może się czepiam ale tak mi to jakoś zwróciło moją uwagę.
Myślę też że niebieska szata ma trochę ostre przejścia, szczególnie z przodu modelu. Na tyle wygląda b. dobrze ale przód można by zglazować jakimś pośrednim niebieskim.
No ale model super, najlepsza moim zdaniem twarz- zrobiona bardzo dokładnie i wyraziście co daje modelowi groźnego charakteru.
dark elfy:
Udane nmm, jak na armię to wypas. Można by pokusić się o jakieś małe białe bliki np na szczycie miecza czy na samym dole ostrzy (tam gdzie dałaś najmocniejsze rozjaśnienia). No ale jako oddział prezentują się mega.
jeszcze o czołgu, nie będę się czepiał, powiem tylko że konwersja strasznie mi się podoba
Wydaje mi się że na tle biało niebieskim wygląda lepiej. Ma chyba trochę lepszą ostrość (po twarzy to widać) i kolory jakby żywsze.
Co do samych prac to:
ostatni kapłan bardzo udany. Srebrny Nmm fajny, twarz i FH też. Mniej mi się podoba złoto, które moim zdaniem można by pojechać w kilku miejscach jakimś glazem ze snakebita, bo brakuje mu definicji. Wiem że na tym modelu dużo tego złota nie ma i może się czepiam ale tak mi to jakoś zwróciło moją uwagę.
Myślę też że niebieska szata ma trochę ostre przejścia, szczególnie z przodu modelu. Na tyle wygląda b. dobrze ale przód można by zglazować jakimś pośrednim niebieskim.
No ale model super, najlepsza moim zdaniem twarz- zrobiona bardzo dokładnie i wyraziście co daje modelowi groźnego charakteru.
dark elfy:
Udane nmm, jak na armię to wypas. Można by pokusić się o jakieś małe białe bliki np na szczycie miecza czy na samym dole ostrzy (tam gdzie dałaś najmocniejsze rozjaśnienia). No ale jako oddział prezentują się mega.
jeszcze o czołgu, nie będę się czepiał, powiem tylko że konwersja strasznie mi się podoba
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Figurka oczywiście znakomita, ale powiedzcie nie nudzi się wam czasem ten nmm? Zwykłe metaliki zrobione dobrze też prezentują się znakomicie
Zmiażdżyłeś mnie..... Figurka bardzo mi się podoba,kolorystyka i wykonanie.Lubię jak klimat jest fantasy!!!
Skończeni Kaci. CG malowany w piątek i sobotę ale niestety nie miałam czasu wrzucić fotek gdyż zaskoczyła mnie impreza Co do mazajów na płaszczu i sztandarze to może mistrzostwo to nie jest ale chyba mogą być. Mam nadzieję że fotki są dobre jeśli chodzi o jasność bo wrzucam nie ze swojego kompa, na którym wszystkie fotki na forum są sporo ciemniejsze ale za to kolory są w miarę wiernie oddane. Zapraszam do komentowania,zwłaszcza Jerzyna
to dla Jerzyna? No to dla takich figurek pewnie szybko wróci zza morza.
Gratulacje piękny oddział
Gratulacje piękny oddział