MASTER BLASTER 2007 19-20 maja Gorzów Wlkp.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

no ale wlasnie chodzi o to Kacper napisal

jakies materace, salki na klucz zeby rzecz yspokojnie se zostawic a w nocy przekimac itp z tego co ludzie mi opowiadali to nocleg jest najslabszym punktem MB wiec chce sie dowiedziec jak mocno slabym i czy tachac do samochodu jakies materace :P

pzdr

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

My bierzemy materace bo jednak śpi się na ziemi :P i czasem śpiwór nie wystarcza - a wiadomo komfort spania = dobra gra :), szczęśliwe rzuty i masakry dla wroga. Są teoretycznie 4 miejsca "podłogowe". Sala główna (muza do 3 w nocy heheh?)
Sala obok (skrytka na niedobre dzieci - made by R. Gier...spać można zawsze, ciemno zawsze).
Sala bufetowa tuz przy wejsciu na salę główną - miejsce ruchliwe najczęściej wybierane muza i światło do 2.59 w nocy ^_-
Część osób chyba spało nawet w szatni koło portierni?:D

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

to fakt :) macie slabe warunki noclegowe ;)

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Jakie my:), ja mam bardzo dobre. Wraz z Yarmą i Sokołem będzimy szukać cichego, spokojnego miejsca z oknem najlepiej by dochodziło świeże powietrze :D.
Poza tym przydałoby się coś obalić hiih (w miłym gronie).

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

nie wiem o co wam chodzi....na iwększości imprezach jest sala gimnastyczna i napis powodzenia...:) a Wy chcecie niewiadomo czego:D wiem że materacyki to już będzie luxus ale takie nasz życie...jakby co to w GW najtańszym chotelem chyba jest na walczaka coś ...u Kasi\basi/oli czy jakoś tak...a z resztą jest podane na stronce http://masterblaster2007.prv.pl/ w INFORMACJACH OGÓLNYCH więc nie wiem w czym problem...

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

czy ktos chce niewiadomo czego ;)

po prostu jest to troche minus, bo jak czlowiek jedzie fura 350km a potem musi nia wracac te 350km to troche by sie przydalo przekimac... a nie sluchcac dracych dałnow do godziny 4 rano :) (nikogo nie obrazajac ;))

ale dobrze, bo dzieki temu nie jestescie idealni :P i macie skaze, slabe noclegi...

np Wejherowo ma dobre noclegi:
http://wejherowo.zhp.pl/cedron/
http://www.13kohorta.pl/turnieje/wielki ... aleria.htm

ale nie ma innych rzeczy (co prawda w tym roku bedziemy chcieli was doscignac ;) z innymi rzeczami :P ale to sie okaze)

i nie ma sie co oburzac, ja nigdy w Gorzowie nie bylem i podobno jest fajnie, a to ze ktos napisal ze macie chujowe noclegi, to taka prawda, dla mnie standard to jest salka z kluczem gdzie w 5-6 osob mozna sie przekimac w miare spokojnych warunkach.. wszystko ponad to, czyli materace itp to plus, a wszsytko ponizej (zbiorzcza sala) to minus ;)

pzdr

(oczywiscie i tak przyjade, najwyzej wezme podwojjna dawke prochow nasennych :P)

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

sorki bardzo za bulwersacje i ton mojego pastu powyżej ale naprawdę staramy się rozwikłać ten problem... mimo wszystko zapraszamy serdecznie:D:D haha

Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Ale przecież MB nie jest zwykłym turniejem, jest powodem do spotkań, rozmów, imprezowania i oblewania rocznicy gry Busza i Szmai (no i mojej pierwszej) ;D

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Thurion , ale sie czepiasz... Moze warunki noclegowe nie sa jakies nieziemskie - tzn sa jak na kazdym masterze , ale za to klimat imprezy jest taki jaki Wielki Dracon nie bedzie mial nigdy...

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Zgłoszenie poszło :D
Kedziorson pisze:nie wiem o co wam chodzi....na iwększości imprezach jest sala gimnastyczna i napis powodzenia...:) a Wy chcecie niewiadomo czego:D wiem że materacyki to już będzie luxus ale takie nasz życie...jakby co to w GW najtańszym chotelem chyba jest na walczaka coś ...u Kasi\basi/oli czy jakoś tak...a z resztą jest podane na stronce http://masterblaster2007.prv.pl/ w INFORMACJACH OGÓLNYCH więc nie wiem w czym problem...
Łatwo mówić komuś kto ma do domu rzut beretem :P a na HOTEL mnie nie stać :P

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Teraz jakoś wszysyc się rozbestwli :P Ja np. kiedys na Teleporcie spałem na podłodze na ręczniku.. na Pyrkonie to smao tylko bez recnzika :P.. a Moczul leżał obok na ławeczce szkolnej. Zdarzało się mi spać w Wwa na stole, krześle. I nie jechałem 350km tylko 2x dalej :D Przeważnie jednak śpie karimata + śpiwór.

Poza tym ktoś planuje jakieś większe spanie??? :P

Co do materaców postaramy się o te co były na ETC.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Szmajson pisze:
Poza tym ktoś planuje jakieś większe spanie??? :P
wieksze jak wieksze :P takie zeby dowiezc caly samochod i osobniki nim jadace bezpiecznie do domu ;)

@Ziemko, no pewnie ze nie, tzn napewno nie w ogolnie rozumowanym 'klimacie imprezy', ja sobie na chlania i biby chodze ze swoimi ludzmi, a na turnieje jezdze pograc, ale zdaje sobie sprawe ze jestem niechlubnym wyjatkiem :) zreszta wiekszosc ekipy Drackonowej tez tak chyba uwaza.. wiec w imprezowo-klimaciarskim stylu MB to za trylion lat pewnie nie dorownamy :], i moim zdaniem bardzo dobrze, bo dzieki temu mamy wielka bibe Master Blaster, fajno noclegowy Wielki Drackon, czy zajebisto formatowy DMP... wole tak niz gdyby wszystko bylo identycznie ;)
zreszta zawsze trzeba ponarzekac :P wkoncu jakbym se nie ponarzekal to niebylbym sobą ;)

pzdr !!

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

thurion pisze:zreszta zawsze trzeba ponarzekac :P wkoncu jakbym se nie ponarzekal to niebylbym sobą ;)
za narekanie będą krecone suty :D
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Ja pierniczę - Szmaja właśnie sobie przypomniałem coś :D będą strzykawki ehehehe no i Siompas Jajo mógłby zrobić :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Szmajson pisze:Poza tym ktoś planuje jakieś większe spanie??? :P

Co do materaców postaramy się o te co były na ETC.
Ja planuję ;) Jeśli można to zaklepcie mi jakiś wygodny materacyk :D

Przy okazji - szukam sparing-partnerów do sobotnio/niedzielnych starć z DE. Chcę potestować parę wariancików z dobrymi graczami ;)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Szmajson pisze:
thurion pisze:zreszta zawsze trzeba ponarzekac :P wkoncu jakbym se nie ponarzekal to niebylbym sobą ;)
za narekanie będą krecone suty :D
a jest co krecic :P mam nadzieje ze obietnica bedzie spelniona !!

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Taraś pisze:
Łatwo mówić komuś kto ma do domu rzut beretem :P a na HOTEL mnie nie stać :P
to działa w dwie strony...jak ja jade do Wawy to też sypian na kafelkach w toalecie bo na sali jest imprezowa rozpierducha:D
a z resztą po co się kłócimy...i tak chodzi o granie...przynajmniej mi (w tym roku) :)

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

a co z noclegiem z piatku na sobote?

dziop
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: dziop »

wszystkich zainteresowanych piłką zapraszam do tematu plika na MB

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

Inferno pisze:a co z noclegiem z piatku na sobote?
Właśnie, to przeturbo ważna sprawa jest

ODPOWIEDZ