8 Edycja Warhammera I
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Re: 8 Edycja Warhammera
Kubon posuwasz plastikowe ludziki?! Szok! Ja to je przesuwam
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
chcemy więcej ?=D> dawaj=D> tak mi się z reklamy w cinemacity przypomniałotheudulf pisze:No niestety tak już bywa, że niektóre armie dostały tak podupione jednostki, przykładowo DE, gwardziści z 2 atakami, ITP, stubborn, chempkiem z 3A i siłą 6, super duper wariors elite, 2 herosami i asf oraz armour piercing robi z mojej kawaleri siekane kotlety. Tak oddział za w sumie 505 puntków zatłukł mi przy mojej szarży 4 gralowców i 2 errantów, a ja oddziałami wartymi w sumie ponad 800 zabiłem 2ch... W dwie tury gralowcy byli posprzątani! Do tego harpie i w pierdut oddziałów kuszników - z tą armią można dać sobie spokój. Stand and shoot też robi swoje, aż ręce opadają :/
było nie brać grali;p
-
- Oszukista
na koziołku nawalałem po tym badziewiu 2x10 łuczników+7szejdów na bliskim+5dr na bliskim (na koziołku był kontyngent...) zeszło bodaj 2 czy 3... nie ma to jak fart w kosciach. jedyne na co można z tym syfem liczyć, to brak bsb w zasiegu i oblany stubborn...
Nie jest to do końca dobry pomysł, bo jak ktoś zobaczy takie strzelanie zwyczajnie ustawi oddział w lesie, żeby punkty bunkrował. Gość z którym gramy ma w zwyczaju brać mega drogie oddziały, którymi potem siedzi po lasach. Jego dotychczasowy rekord to jakieś 1100 - 1300 punktów w jednym regimencie. W sumie było to około 35 white lionów z herosami i podczas jednej bitwy oddział siedział cały czas w lesie lub za lasem w taki sposób, ze go nikt nie "widział" dopiero w ostatniej rundzie doszło do walki.Rabsp pisze:salwa 2x 10 łuków + 2 trebusze
Największa maruda na Border Princes
Szóstka ze slaanesza w taki oddział to cud miód i orzeszki... Albo zdrada tzeentcha...theudulf pisze:Nie jest to do końca dobry pomysł, bo jak ktoś zobaczy takie strzelanie zwyczajnie ustawi oddział w lesie, żeby punkty bunkrował. Gość z którym gramy ma w zwyczaju brać mega drogie oddziały, którymi potem siedzi po lasach. Jego dotychczasowy rekord to jakieś 1100 - 1300 punktów w jednym regimencie. W sumie było to około 35 white lionów z herosami i podczas jednej bitwy oddział siedział cały czas w lesie lub za lasem w taki sposób, ze go nikt nie "widział" dopiero w ostatniej rundzie doszło do walki.Rabsp pisze:salwa 2x 10 łuków + 2 trebusze
Hehe Master of the Wood wystarczy
i jeszcze jedno hehehehe Gięty oddział Black Guardów ... hehehe, a pamięta ktoś go z 6ed? Taki rarek, co zawala miejsce w podręczniku, jest tylko fluffowym pierdzeniem a wystawienie go dawało z miejsca Mega Klimaciarza na turnieju (w ogóle granie DE wtedy:P ) Hihihihi w 8ed wystawienie Imperialnych Swordmanów to będzie PG!
i jeszcze jedno hehehehe Gięty oddział Black Guardów ... hehehe, a pamięta ktoś go z 6ed? Taki rarek, co zawala miejsce w podręczniku, jest tylko fluffowym pierdzeniem a wystawienie go dawało z miejsca Mega Klimaciarza na turnieju (w ogóle granie DE wtedy:P ) Hihihihi w 8ed wystawienie Imperialnych Swordmanów to będzie PG!
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ja tam nimi grałem. W ogóle to koszt nie powinien się zmienić skoro dostali takiego boosta.
07.05.2010 Warhammer Online: Age of Reckoning - Games Workshop pozywa do sądu Warhammer Alliance, największą i najbardziej popularną stronę fanowską poświęconą grze Warhammer Online. Z powodami tej decyzji możecie zapoznać się tutaj. Tak czy siak, pozywanie do sądu swoich fanów to dosyć nietypowa praktyka i jako taka warta jest niniejszej wzmianki.
To piękny przykład tego gdzie GW ma swoich fanów/graczy
Przed jakimikolwiek komentarzami, radzę poczytać na temat tej sprawy na forum Warhammer Alliance:Varden pisze:To piękny przykład tego gdzie GW ma swoich fanów/graczy
http://www.warhammeralliance.com/forums ... p?t=326733
Sprawa z jednej strony może wyglądać tak, z drugiej inaczej, a wygłaszanie opinii na podstawie dwóch zdań trudno nazwać konstruktywną czy cokolwiek wnoszącą, poza niechęcią do Games Workshop.
To jest jednak dział do wyrażania opinii na temat nadchodzącej 8 edycji Warhammera, a nie do dyskusji na temat spraw sądowych Games Workshopu.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
Oponia opinią, ale wszystko zależy od tego co wymyślą GumoWce. Ciekawe czy kiedykolwiek pracownicy GW znajdą granicę kiedyś granicę przegiętości i wszystkie jednostki wrócą do w miarę przyzwoitego poziomu "równości". A potem wszystko zacznie się od nowa
Największa maruda na Border Princes
A więc skimisherzy będą nerfowani...Avian pisze:Skirmishers are getting changed considerably in a very odd way. No points are awarded for guessing if they are getting boosted or !!nerfed!!.Malempo pisze:We have not received many info about skirmishers or flyers yet.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
czyli? za młody jestem w tą grę chyba, nie znam poprzednich edycji ani tego określenia
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A