-----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Re: -----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!

Post autor: kudłaty »

nindza77 pisze:Ale któż to ten klops i czym sobie zasłuzył na takie słowa nieuznania? Jestem po prostu ciekaw, samemu nie widząc na turnieju żadnych tego typu czyichś zachowań :)
To jest jeden z gości których przerosła ich własna legenda. Jest trochę egzotyczny, kiedyś się strasznie spinał teraz powoli się trochę hamuje. Aczkolwiek nadal miewa dziwne fazy przy stole, jeszcze z pół roku i może fair play-a nadal nie dostanie ale będzie się spokojnie mieścił w bardzo szeroko pojętej normie. I nie przesadzajmy z tymi karniakami bo bez litości to by sugerowało jakoś sporo a jest to po prostu nieprawdą.

Co nie zmienia faktu że wkręta Furiona z remisem w dogrywce oprócz tego że była profesjonalnie wkręcona trafiła na podatny grunt w towarzystwo innych dziwnych zajść, ja kupiłem tą wkrętkę od razu i sporo osób też.

Swoją drogą w tej szkole jest jakaś dodatkowa sala, ewentualnie można zastawić korytarz? Bo ta aula na komforcie to pewnie tak max 70-80 osób mieści co? I na przyszły rok postulowałbym bombę po pierwszej bitwie, chyba lepiej organizacyjnie wyjdzie.

Awatar użytkownika
The Miz
Chuck Norris

Post autor: The Miz »

Jest jeszcze sala gimnastyczna dużo większa od tej auli więc miejsca brakować nie będzie ;)
Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

Post autor: Lucas »

@ Kudłaty - na tej auli razem ze sceną weszłoby 86 osób, ale nie jest to sala masterowa. Gdybyśmy otrzymali master to była szansa na halę sportową, w tej samej szkole. Jednakże nasz pomysł na pierwszego mastera opierał się i dalej opiera na wakacyjny turniej organizowany w dość niezwykłym miejscu, przy jednocześnie wielu innych atrakcjach. Zatem nie można porównywać minionego turnieju do tego, co być może nastąpi za rok... znasz nas my lubimy niespodzianki i zawsze będziemy szykować bomby dla naszych gości :D

@ Furion - mogłeś chociaż rozwinąć to zdanie :P

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Gobos pisze:
Lucas pisze: Jako sędzia miałem bardzo mało roboty, poza jednym przypadkiem... Klops trafił na Marchewę = trafiła kosa na kamień. Obaj gracze mieli problemy ze wzajemną komunikacją i interpretowali zasady na swoją korzyść. W sytuacji, gdy jeden twierdzi, że rzucił 1 na LOS, a drugi mówi, że 6 sędzia niewiele ma do powiedzenia poza rozwiązaniem rzut na 4+. Niestety to nie pomogło ostudzić emocji i byłem zmuszony przerwać pojedynek, zasądzając remis. Ten incydent raczej odbił się humorystycznie po sali... ;)
Klops jest niereformowalny. probujemy go cywilizowac, na lokalach sypiemy karniaki bez litosci, ale on chyba najwiecej przyjemnosci bierze nie z grania, tylko z bycia bucem. wspolczuje wszystkim ktorzy musieli z nim grac.

Nie moge sie doczekac kiedy z nim zagram :D:D:D Bede mial ubaw ;)
Gobos przebija Szymona Ł. mojego ulubienca czy nie?

Klops
Falubaz

Post autor: Klops »

To jakiś czelendz ma być czy co, bo jak szykuje się jakiś turniej z Twoim udziałem w Polsce to ja mogę przybyć i się zmierzyć.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Klops pisze:To jakiś czelendz ma być czy co, bo jak szykuje się jakiś turniej z Twoim udziałem w Polsce to ja mogę przybyć i się zmierzyć.

05.06.2010 Bydgoszcz zapraszamy

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Zapraszam Klops ;) Tylko ja bede tez z Pasiakiem sedziowal, wiec za zle zachowanie karniaki beda lecialy, bo nienawidze cisnieniowania sie przy stole - takze zastanow sie 2 razy ;)

Awatar użytkownika
pelzak
Falubaz

Post autor: pelzak »

Eee tam. Nie demonizujmy.
Ja z Klopsem gralem i cisnien nie bylo. Tylko trzeba bylo pare razy Lucasa wolac zeby kwestie zasad wyjasnic ale to tez dlatego ze ja jestem plewa jesli idzie o znajomosc zasad. :wink:

Pozdrawiam
Pelzak
"Lepszy mały ale własny i z przodu, niż duży ale cudzy i z tyłu..."

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

Hej

zapomniałem napisać: znalazłem figurki do bretki na jednej czerwone gąbce od walizki GW! Prawdopodobnie pochodzi ona z Bydgoszczy... Pełzak, Blasz???

Awatar użytkownika
pelzak
Falubaz

Post autor: pelzak »

Nie zanotowalem zadnych brakow.
Widocznie Blasza sa.

Pozdrawiam
Pelzak
"Lepszy mały ale własny i z przodu, niż duży ale cudzy i z tyłu..."

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

na 99% moje(głownie rycerze kolorowi)
Obrazek

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

Jest tam 3 rycerzy bodajże i pełno łuczników bretońskich i chyba załoga tebucheta.

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

zaloga fioletowo zielona? tacy łucznicy bez łuków:P?
Obrazek

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

eee nie i nie :P

łucznicy z łukami, a załgoa zielono-brązowa. Poza tym jest jeszcze damselka bez kunia

Awatar użytkownika
Blasz
Wodzirej

Post autor: Blasz »

Lucas pisze:Hej

zapomniałem napisać: znalazłem figurki do bretki na jednej czerwone gąbce od walizki GW! Prawdopodobnie pochodzi ona z Bydgoszczy... Pełzak, Blasz???
OO to moje figsy i gąbka
nie wiem jak mogłem ich nie zapakować (miałem bardzo dużo czasu)
Jak byśmy się umówili ???

Awatar użytkownika
kajdan
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: kajdan »

Jedziemy na Master Blastera możemy wziąć, będziesz ?
For the Empire !
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Lucas tylko nie zniknij na 3 miesiace jak Gajowy :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Jak nie MB , to chlopaki ze Szczecina w jakims skladzie (nie wiadomo jeszcze jak duzym) planuja wpasc do nas na lokal 5.06.10

Awatar użytkownika
Blasz
Wodzirej

Post autor: Blasz »

kajdan pisze:Jedziemy na Master Blastera możemy wziąć, będziesz ?
Mnie niestety nie będzie na MB ale będzie Pasiak i Piotr, będę wdzięczny za przekazanie im moich figsów i części walizki

Awatar użytkownika
kajdan
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: kajdan »

Nie ma problemu, załatwione ;-)
For the Empire !
Obrazek

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »