Dziewczyny a WFB

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Re: Dziewczyny a WFB

Post autor: Raptor »

Co za dużo to niezdrowo, ale jak widać że laska o siebie dba(ciuchy, makijaż) to można założyć że i szprota myje :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Naviedzony pisze:P.S. Pracuję nad swoją damą serca po tej linii. :wink: Wykazuje entuzjazm, który aż mnie trochę przeraża. Jak można przyjść i cały dzień obserwować jak chłopak gra w Battla ani trochę się przy tym nie nudząc? Podejrzane! :mrgreen:
Mam tak samo! Też uważam, że to jakiś spisek ;>

Heh panowie, a wracając, ja bym nie mylił dbania o siebie z "upiększaniem" :D :mrgreen:
Z resztą, chyba wiecie o co chodzi :)

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Dbanie o siebie jak najbardziej. Przerabianie się na siłę w (po)twór popkultury już zdecydowanie nie.

Choć trzeba przyznać, że zrobienie dobrego makijażu to sztuka. Nie wszyscy jednak znają się na sztuce i ci (albo raczej te), którym to nie wychodzi powinny sobie odpuścić. Nie każdy dobrze wygląda w makijażu. Nie znaczy to oczywiście, że każdy go potrzebuje. Ja na przykład nie potrzebuję, żeby być pięknym! :mrgreen:

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

Naviedzony pisze:Choć trzeba przyznać, że zrobienie dobrego makijażu to sztuka.
No wreszcie +1.

Zgadzam się, że więcej kobiet w hobby = bardziej klimatyczne i wymalowane armie.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Raptor pisze:Co za dużo to niezdrowo, ale jak widać że laska o siebie dba(ciuchy, makijaż) to można założyć że i szprota myje :wink:
Oj Raptor, właśnie twojej wypowiedzi mi tu brakowało i się nie zawiodłem co do jej stylu i poziomu :D :wink:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Raptor pisze:Co za dużo to niezdrowo, ale jak widać że laska o siebie dba(ciuchy, makijaż) to można założyć że i szprota myje :wink:
:mrgreen: Raptor, luv ya :*
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Good Jop! :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Pora na akcję: "Wciągnij Swą Lubą"!

Uczenie swoich kobiet gry w battla na czas! Po miesiącu nauki nowo upieczone battlowiczki zmierzą się w kobiecym turnieju, a chłopak wygranej wygrywa romantyczną wycieczkę we dwoje do siedziby GW. 8)

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Albo pamiątkowe zdjęcie z ASem ;P

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

proste :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

Niech jakaś dziewczyna w końcu wygra jakiegoś mastera :P
Ale i tak wg mnie to dziewczyny są wciągane w WFB raczej przez swoich partnerów niż same od siebie 8)

..no są pewno jakieś odchylenia od tej reguły bo nie mówie tu o "modelowaniu" tylko o normalnej grze turniejowej :)

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

Naviedzony pisze:Pora na akcję: "Wciągnij Swą Lubą"!

Uczenie swoich kobiet gry w battla na czas! Po miesiącu nauki nowo upieczone battlowiczki zmierzą się w kobiecym turnieju, a chłopak wygranej wygrywa romantyczną wycieczkę we dwoje do siedziby GW. 8)
Chyba raczej po miesiącu zacznij szukać nowej kobiety i oswajaj się z myślą masturbacji w nadchodzącym czasie.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

a my - kobiety grające - wyciągamy w Twoją stronę środkowe palce :wink:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Nie no, to jest aż niesmaczne. Co najmniej ze 6 ruskich szampanów bym zażądała a nie jakąś g... wycieczkę ;)

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Gogol pisze:

Chyba raczej po miesiącu zacznij szukać nowej kobiety i oswajaj się z myślą masturbacji w nadchodzącym czasie.
mmisttrzzzz :mrgreen:

Awatar użytkownika
amadeus
Mudżahedin

Post autor: amadeus »

Odkad gram w warhammera i w sumie RPG takze zdarzylem juz byc w kilku zwiazkach i za kazdym razem raczej udawalo mi sie wciagac moje lube we wlasne pasje...W sumie jakbym sie mial zastanowic to chyba kazda chciala pograc sobie w wilkolaka wampira czy zew cuthulu a jezeli chodzi o moja ostatnia byla jak kupilem podstawke skull pass wraz z moimi pozostalymi armiami WE i skaveny zdarzylo sie nam potoczyc niejedna bitwe i do tego wciagnalem takze jej siostre (wtedy miala 11 lat jak pamietam) mimo ze ta gra jest naprawde w niektorych momentach nudnawa (a juz napewno grajac na armie dwarfow :D ) to one calkiem niezle sie bawily podczas grania przeciw sobie czasem ze mna itd.

Jednak najwieksza prawda jest w tym ze chyba zawsze zaczyna sie od figurek a im bardziej majestatycznie pomalowane tym pewniejsze ze wciagniesz sie w to hobby chocby jako kolekcjoner a nie gracz.Jak zdarzy mi sie spotkac interesujaca dziewczyne jestem pewien ze figurka super pomalowanego Edwarda Cullena wzbudzi jej zainteresowanie :D (tak zartobiliwie nawiazujac do dziewczyn ktore sobie robia tatuaz z wizerunkiem do tego aktora ;) )

Coraz wiecej dziewczyn interesuje sie pilka nozna czy nawet wyscigami kubicy jedna z glownych przyczyn jest moim zdaniem zainteresowanie za mlodu tatusia a pozniej jakiegos chlopaka.Wniosek im wiecej graczy meskich w WFB tym wieksza bedzie tez rzesza damskiej reprezentacji i kto wie w ktoryms momencie moze sie to nawet wyrownac - niekoniecznie pod wzgledem samej gry a bardziej kolekcjonerstwa - w RPGi tez sie gra czasem na figurki a granie jakiejs roli arczej bardziej wciaga dziewczyne
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...

ODPOWIEDZ