Dziewczyny a WFB
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Dziewczyny a WFB
Co za dużo to niezdrowo, ale jak widać że laska o siebie dba(ciuchy, makijaż) to można założyć że i szprota myje
Mam tak samo! Też uważam, że to jakiś spisek ;>Naviedzony pisze:P.S. Pracuję nad swoją damą serca po tej linii. Wykazuje entuzjazm, który aż mnie trochę przeraża. Jak można przyjść i cały dzień obserwować jak chłopak gra w Battla ani trochę się przy tym nie nudząc? Podejrzane!
Heh panowie, a wracając, ja bym nie mylił dbania o siebie z "upiększaniem"
Z resztą, chyba wiecie o co chodzi
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Dbanie o siebie jak najbardziej. Przerabianie się na siłę w (po)twór popkultury już zdecydowanie nie.
Choć trzeba przyznać, że zrobienie dobrego makijażu to sztuka. Nie wszyscy jednak znają się na sztuce i ci (albo raczej te), którym to nie wychodzi powinny sobie odpuścić. Nie każdy dobrze wygląda w makijażu. Nie znaczy to oczywiście, że każdy go potrzebuje. Ja na przykład nie potrzebuję, żeby być pięknym!
Choć trzeba przyznać, że zrobienie dobrego makijażu to sztuka. Nie wszyscy jednak znają się na sztuce i ci (albo raczej te), którym to nie wychodzi powinny sobie odpuścić. Nie każdy dobrze wygląda w makijażu. Nie znaczy to oczywiście, że każdy go potrzebuje. Ja na przykład nie potrzebuję, żeby być pięknym!
No wreszcie +1.Naviedzony pisze:Choć trzeba przyznać, że zrobienie dobrego makijażu to sztuka.
Zgadzam się, że więcej kobiet w hobby = bardziej klimatyczne i wymalowane armie.
Oj Raptor, właśnie twojej wypowiedzi mi tu brakowało i się nie zawiodłem co do jej stylu i poziomuRaptor pisze:Co za dużo to niezdrowo, ale jak widać że laska o siebie dba(ciuchy, makijaż) to można założyć że i szprota myje
Raptor, luv ya :*Raptor pisze:Co za dużo to niezdrowo, ale jak widać że laska o siebie dba(ciuchy, makijaż) to można założyć że i szprota myje
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Pora na akcję: "Wciągnij Swą Lubą"!
Uczenie swoich kobiet gry w battla na czas! Po miesiącu nauki nowo upieczone battlowiczki zmierzą się w kobiecym turnieju, a chłopak wygranej wygrywa romantyczną wycieczkę we dwoje do siedziby GW.
Uczenie swoich kobiet gry w battla na czas! Po miesiącu nauki nowo upieczone battlowiczki zmierzą się w kobiecym turnieju, a chłopak wygranej wygrywa romantyczną wycieczkę we dwoje do siedziby GW.
Albo pamiątkowe zdjęcie z ASem ;P
Niech jakaś dziewczyna w końcu wygra jakiegoś mastera
Ale i tak wg mnie to dziewczyny są wciągane w WFB raczej przez swoich partnerów niż same od siebie
..no są pewno jakieś odchylenia od tej reguły bo nie mówie tu o "modelowaniu" tylko o normalnej grze turniejowej
Ale i tak wg mnie to dziewczyny są wciągane w WFB raczej przez swoich partnerów niż same od siebie
..no są pewno jakieś odchylenia od tej reguły bo nie mówie tu o "modelowaniu" tylko o normalnej grze turniejowej
Chyba raczej po miesiącu zacznij szukać nowej kobiety i oswajaj się z myślą masturbacji w nadchodzącym czasie.Naviedzony pisze:Pora na akcję: "Wciągnij Swą Lubą"!
a my - kobiety grające - wyciągamy w Twoją stronę środkowe palceNaviedzony pisze:Pora na akcję: "Wciągnij Swą Lubą"!
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie no, to jest aż niesmaczne. Co najmniej ze 6 ruskich szampanów bym zażądała a nie jakąś g... wycieczkęNaviedzony pisze:Pora na akcję: "Wciągnij Swą Lubą"!
mmisttrzzzzGogol pisze:Chyba raczej po miesiącu zacznij szukać nowej kobiety i oswajaj się z myślą masturbacji w nadchodzącym czasie.Naviedzony pisze:Pora na akcję: "Wciągnij Swą Lubą"!
Odkad gram w warhammera i w sumie RPG takze zdarzylem juz byc w kilku zwiazkach i za kazdym razem raczej udawalo mi sie wciagac moje lube we wlasne pasje...W sumie jakbym sie mial zastanowic to chyba kazda chciala pograc sobie w wilkolaka wampira czy zew cuthulu a jezeli chodzi o moja ostatnia byla jak kupilem podstawke skull pass wraz z moimi pozostalymi armiami WE i skaveny zdarzylo sie nam potoczyc niejedna bitwe i do tego wciagnalem takze jej siostre (wtedy miala 11 lat jak pamietam) mimo ze ta gra jest naprawde w niektorych momentach nudnawa (a juz napewno grajac na armie dwarfow ) to one calkiem niezle sie bawily podczas grania przeciw sobie czasem ze mna itd.
Jednak najwieksza prawda jest w tym ze chyba zawsze zaczyna sie od figurek a im bardziej majestatycznie pomalowane tym pewniejsze ze wciagniesz sie w to hobby chocby jako kolekcjoner a nie gracz.Jak zdarzy mi sie spotkac interesujaca dziewczyne jestem pewien ze figurka super pomalowanego Edwarda Cullena wzbudzi jej zainteresowanie (tak zartobiliwie nawiazujac do dziewczyn ktore sobie robia tatuaz z wizerunkiem do tego aktora )
Coraz wiecej dziewczyn interesuje sie pilka nozna czy nawet wyscigami kubicy jedna z glownych przyczyn jest moim zdaniem zainteresowanie za mlodu tatusia a pozniej jakiegos chlopaka.Wniosek im wiecej graczy meskich w WFB tym wieksza bedzie tez rzesza damskiej reprezentacji i kto wie w ktoryms momencie moze sie to nawet wyrownac - niekoniecznie pod wzgledem samej gry a bardziej kolekcjonerstwa - w RPGi tez sie gra czasem na figurki a granie jakiejs roli arczej bardziej wciaga dziewczyne
Jednak najwieksza prawda jest w tym ze chyba zawsze zaczyna sie od figurek a im bardziej majestatycznie pomalowane tym pewniejsze ze wciagniesz sie w to hobby chocby jako kolekcjoner a nie gracz.Jak zdarzy mi sie spotkac interesujaca dziewczyne jestem pewien ze figurka super pomalowanego Edwarda Cullena wzbudzi jej zainteresowanie (tak zartobiliwie nawiazujac do dziewczyn ktore sobie robia tatuaz z wizerunkiem do tego aktora )
Coraz wiecej dziewczyn interesuje sie pilka nozna czy nawet wyscigami kubicy jedna z glownych przyczyn jest moim zdaniem zainteresowanie za mlodu tatusia a pozniej jakiegos chlopaka.Wniosek im wiecej graczy meskich w WFB tym wieksza bedzie tez rzesza damskiej reprezentacji i kto wie w ktoryms momencie moze sie to nawet wyrownac - niekoniecznie pod wzgledem samej gry a bardziej kolekcjonerstwa - w RPGi tez sie gra czasem na figurki a granie jakiejs roli arczej bardziej wciaga dziewczyne
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...