+1Browar pisze:Wypasior, moje gratulacje. Podstawka pod koło miażdży dosłownie ^^ i w przenośni.
+1 sztandary wyraźnie odbiegają poziomem od samych modeliIgnis pisze:A w sumie to o obydwu Ale pierwotnie miałam na myśli ten przy oddziale.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
+1Browar pisze:Wypasior, moje gratulacje. Podstawka pod koło miażdży dosłownie ^^ i w przenośni.
+1 sztandary wyraźnie odbiegają poziomem od samych modeliIgnis pisze:A w sumie to o obydwu Ale pierwotnie miałam na myśli ten przy oddziale.
Dzieki i pozdrawiamnindza77 pisze:Cześć Bizon, gralismy razem na turnieju jakis czas temu i generalnie nie spodziewałem się, że malujesz AŻ TAK świetnie Jestem pod wrażeniem i już wiem kto będzie za opłatą malował moje figsy jak już będę coś miał.
Możliwe ale nie wzorowałem się przypadekLazur pisze:Sztandar na Sztormach wygląda tycke w tyćke jak sztandary nowych beastmenów
Dzieki wielkie z twych ust prawdziwy komplement!Rakso_The_Slayer pisze:Bardzo ładne szczurki
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Zielone to wiadomo;) a szare to pomniczek z kapliczki pare postów wyżejjamakot pisze:z czego jest ta górka na której siedzi?
Nigdy nie robiłem OSL nie bardzo wiem jak to ugryźć ale może poćwiczę i tu wykorzystam :>Arbiter Elegancji pisze:Przy malowaniu koniecznie odpicuj na maksa spaczeniowe kryształki (mam tu na myśli zrobienie OSL). Móglbyś wtedy seerowi zrobić takie samo świecenie z oczu
Taka luźna propozycja.
zrobie co w mej mocy! no i tak posypeczka się pojawiRakso_The_Slayer pisze:więc się przyłóż bo będziemy bardzo krytyczni przy ocenie malowania
Ja też nigdy nie robiłam, pierwszy raz na oczach wargulfa ostatnio i o dziwo się spodobało Pociśnij, będzie świetne. Może więcej tych spaczeniowych kryształów? Bardzo kojarzą mi się z tymi nekrońskimi, ale to może kwestia tego, że mam je przed nosemBizon pisze:Nigdy nie robiłem OSL nie bardzo wiem jak to ugryźć ale może poćwiczę i tu wykorzystam :>