mould line'yLazur pisze:modular liny
Prawie jak blog! (UP 20-01-2017!!!) - White Lion - KD:M
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Prawie jak blog! (UP 14-05-2010) - Grey Seer
A to nie mould line tylko zacięcie od skalpela ale zalane kropelka więc nie będzie widać po pomalowaniu.
No dobra, byłem zarobiony więc dużo nie zrobiłem ale zawsze coś takie moje próby z OSL i aktualny stan podstawki.
Komentarze mile widziane!
Komentarze mile widziane!
Nieźle Może jeszcze rozjaśnij kamienie? (Na ziemi masz więcej białego niż na nich) No i jeszcze potrzebne by było płynniejsze przejście pomiędzy oświetloną i nieoświetloną ziemią
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Albo niech niezdrowy blask na ziemi będzie bardziej żółty tam gdzie jest biały. Poza tym zgadzam się, że kamienie powinny być jaśniejsze (i to znacznie) jako źródło światła. Ja bym zrobił to tak, że od środka kamień byłby jaśniejszy niż na krawędziach, ale zrobisz jak zechcesz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dzięki za komentarze! Przez sobotę niedziele na pewno nad nim posiedzę. Narazie jestem zarobiony nieco i maziam jeszcze Assaina dla klienta nic nowego zatem nie uradziłem. Zamierzam zgodnie z waszymi radami zrobić jaśniejsze kryształy i dodać do światła nieco żółtego.
To on! Cichy eksterminator! Przychodzi i zabija nim ktokolwiek się zorientuje, że tam był!
Malowany dla klienta.
Komentarze arcy mile widziane!
Malowany dla klienta.
Komentarze arcy mile widziane!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo ładny
Jak dla mnie za dużo washa (nie rozumiem dlaczego wszyscy wszystko washują niemiłosiernie ). Ale rozumiem że to miał być TT (?), więc jest OK.
Jak dla mnie za dużo washa (nie rozumiem dlaczego wszyscy wszystko washują niemiłosiernie ). Ale rozumiem że to miał być TT (?), więc jest OK.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Zastanawiałem się nad tym, ale jak już pisałem to dla klienta, a on nie wyraził żadnych chęci poprawek więc tak już raczej zostaniebem pisze:Można było tę truciznę bardziej jadowitą zrobić
Dzięki wielkie, że we mnie wierzyszjamakot pisze:mi się podoba, choć nie jest to arcydzieło ( stać cie na więcej)
Tak nie miałem aspiracji na więcej niż TT/TT+, co do Washy to nie ma ich tam zbyt dużo może to wina zdjęć. Washowałem skórę, spodnie i metaliki, po każdym washowaniu wyciągałem oczywiście jeszcze parę warstwArbiter Elegancji pisze:Bardzo ładny
Pomysł w zasadzie nie jest zły, ale ja jakoś nie preferuje błyszczenia zbytnio ;P krew jedynie wyciągam lakierem, może jednak skusze się na truciznę za twoja namową?tedzio pisze:dałbym lakier błyszczący na środkową i końcową (tą bliżej nas) część języka i truciznę
Dzięki wielkie za wszystkie komentarze!
OK no to OSL podejście drugie. Wziąłem sobie wasze rady do serca i o to taki efekt wam tutaj prezentuje:)
Komentarze jak zawsze na miejscu
Komentarze jak zawsze na miejscu
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
No i bardzo elegancki efekt
Kryształki b. fajne, OSL też nie najgorzej wyszedł.
Czekamy na seera
Kryształki b. fajne, OSL też nie najgorzej wyszedł.
Czekamy na seera
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..