Ja wczoraj byłam drugi raz na Iron Manie i podobał mi się bardziej niż za pierwszym. A fakt, że polskie komedie 'romantyczne' są gówniane jest powszechnie znany nie od dziś.swieta_barbara pisze:A ja dzis bylem na "fenomen" - dostalem 2 darmowe wejscia. 5 minut i znow siedzialem na Ironmanie w sali obok. Zal, nie dajcie sie babie tam zaciagnac!
Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Właśnie wróciłem z kina. Poszedłem na Robin Hooda a dostałem film o konflikcie między Francją i Anglią. Niby film pokazuje, jak to nasz dzielny bohater zostaje wyjęty z pod prawa, ale ten film z samą legendą Robin Hooda ma dla mnie niewiele wspólnego (tylko postacie). Gdybym nie nastawił się na oglądanie chłopaków biegających w rajtuzach po lesie, strzelających z łuków i grabiących, to pewnie bawiłbym się lepiej. A tak, przyjemny film żeby obejrzeć go w domu.
No cóż, z ekranizacji Robin Hooda pozostają zawsze dwa klasyki : Książę Złodziei i Faceci w rajtuzach
No cóż, z ekranizacji Robin Hooda pozostają zawsze dwa klasyki : Książę Złodziei i Faceci w rajtuzach
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
I pomyśleć że Ridley Scott miał robić ten film na odwrót czyli o złym Robin Hoodzie i dobrym szeryfie, szkoda że sięz tego wycofał.
Dzisiaj (a właściwei wczoraj) obejrzałem Flinstonów (w TVP 1) i haha, bardzo dobre, mi się bardzo podobało
I jeszcze obejrzałem "Co nas kręci, co nas podnieca" - strasznie dziwny i specyficzny film, jak ktoś takie lubi to można obejrzeć
Pozdro!
I jeszcze obejrzałem "Co nas kręci, co nas podnieca" - strasznie dziwny i specyficzny film, jak ktoś takie lubi to można obejrzeć
Pozdro!
Oglądałam ze sto lat temu i mi się wtedy podobało. Drugi raz zaczęłam oglądać ok. roku temu i prawie umarłam z nudów.Piotras pisze:Dzisiaj (a właściwei wczoraj) obejrzałem Flinstonów (w TVP 1) i haha, bardzo dobre, mi się bardzo podobało
Pozdro!
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Twarz Cage jest wystarczającą antyreklamą, nawet dla świetnego filmu :<Raptaparat pisze:Ja obejzalem Kick Ass i okazalo sie, ze Cage jednak moze wystapic w dobrym filmie
a Robin Hooda ladnie skomentowali na Spill'u http://www.spill.com/Movie-Reviews/Movi ... oId=387783
zreszta oni zawsze moja dobre komentarze ^^
zreszta oni zawsze moja dobre komentarze ^^
Jak dla mnie gra w każdym filmie identycznie. I nawet nie jest przystojny!Crane pisze:Przesadzacie o tym Cage'u.... jak dla mnie odwalił kawał dobrej roboty w Ciemnej stronie miasta
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Od dupy stronySkavenblight pisze:Eeee... niby z której strony?Raptaparat pisze:Podobno najprzystojniejszy jest Russell Crowe
@Raptaparat - przecież teraz wszystkie szalejemy za Robertem Downey Jr.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Taaa, nawet broda nie uratuje tej mordy.Raptaparat pisze:No nie podoba Ci sie? Przeciez czesto nosi brode
A Robin Hood z niego taki, jak ze mnie zakonnica.
@bem
Za kim? Aż w googlach musiałam sprawdzić
Jest kilku przystojnych aktorów, ale dla mnie to żaden z tych, którzy obecnie przeżywają szczyt sławy.
No i zasadniczo dla mnie aktor nie musi być przystojny, żebym go uwielbiała, może nawet bardziej niż tego, który jest "ciachem"
Święta racja. Np. Nicholson mógłby być moim dziadkiem a cenię go nieporównywalnie bardziej niż domorosłe gwiazdy z Disney Channel czy Harry'ego Pottera (chociaż w tym przypadku chyba popadam w skrajność ).Skavenblight pisze:No i zasadniczo dla mnie aktor nie musi być przystojny, żebym go uwielbiała, może nawet bardziej niż tego, który jest "ciachem"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O, przepraszam. W HP gra kupa dobrych aktorów, nawet kilku moich ulubionych... no dobra. Ja dalej myślę o tych starszych (nauczyciele) Co do młodszych, zobaczymy za kilkanaście lat, jak poradzą sobie z innymi rolami. W jednym przypadku już zobaczyliśmy... i żałujemybem pisze:Święta racja. Np. Nicholson mógłby być moim dziadkiem a cenię go nieporównywalnie bardziej niż domorosłe gwiazdy z Disney Channel czy Harry'ego Pottera (chociaż w tym przypadku chyba popadam w skrajność ).
To nie on tylko jego zbrojabem pisze:@Raptaparat - przecież teraz wszystkie szalejemy za Robertem Downey Jr.
Tak, dlatego "he also gets some"bem pisze:Święta racja. Np. Nicholson mógłby być moim dziadkiem a cenię go nieporównywalnie bardziej niż domorosłe gwiazdy z Disney Channel czy Harry'ego Pottera (chociaż w tym przypadku chyba popadam w skrajność ).Skavenblight pisze:No i zasadniczo dla mnie aktor nie musi być przystojny, żebym go uwielbiała, może nawet bardziej niż tego, który jest "ciachem"