Tfurczość BEM - Damselka 29.07

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
bellman_eq
Powergamer Rozpiskowy

Re: Tfurczość BEM - Wargulf skończony! 16.05

Post autor: bellman_eq »

Cóż ta dzika bestia ma na podstawce?
Czyżby to jakiś nieszczęsny elf?

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

dluzszy czas naswietlania tzn zeby przyslona migawki jeszcze wolniej reagowala = lapala wiecej swiatla
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Luschke pisze:Cóż ta dzika bestia ma na podstawce?
Czyżby to jakiś nieszczęsny elf?
Wielki Be!
SexRocket pisze:dluzszy czas naswietlania tzn zeby przyslona migawki jeszcze wolniej reagowala = lapala wiecej swiatla
Spróbowałam - dupa. Chyba wargulf nie doczeka się lepszych zdjęć :<
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

zastukaj na gg: 1538739
nie jestem mistrzem fotografowania ale postaram sie nieco wytlumaczyc :P
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

No rzeczywiście fajny Ci ten OSL na oczach wyszedł :) no chyba spróbuje, dzięki za inspiracje!

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Z pomocą SexRocketa udało mi się zrobić zadowalające zdjęcia. Nawet widać, co jest na podstawce :D No to sru:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

I tak btw. czy mógłby ktoś rozwinąć skrót 'OSL'?
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Equos
Chuck Norris

Post autor: Equos »

co do figurki, nie wiem, jakoś ten schemat kolorów mnie nie kręci...wolę standardowe kolory, ale doceniam wysiłek, praca jest spoko, fajny błysk w oku wargulfa:P ale elf na podstawce, mam wrażenie że jest niedopracowny. wybacz krytyke :)

pozdrawiam :)

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

gdzie ten link co tu był, o tym OSL?

Awatar użytkownika
Shyym
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Shyym »

object source lightning

http://blog.brushthralls.com/?page_id=1916

musialem przypadkiem posta skasować

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

No to teraz widze, ze futro jest zbyt jasne. Podwojny wash i pozniej wyciagniecie kilku wloskow - sprobuj.

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

Mogłabyś ewentualnie jakieś ścięgna przy mięśniach porobić, ale ogólnie good job :).

Awatar użytkownika
Magda
Wałkarz

Post autor: Magda »

a poprawiałaś kości, czy mi się wydaje?
Dobrze wiem co to znaczy kiepskie zdjęcie, meczysz się nad figurką , wydaje Ci się, że jest super , pstrykasz fote a tu g.., nie wiem może się zapiszę na jakiś kurs fotografowania :( ...
Obrazek

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Hmmm... Wygląda bardzo fajnie, aczkolwiek brakuje mi jeszcze jednej warstwy rozjaśnień. Dobra robota i tak ;)

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

piękny!
jak zrobiłaś wokół oka żółty blask?
]arrrr

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

jamakot pisze:jak zrobiłaś wokół oka żółty blask?
Farby to: blood red i bodajże sunburst yellow. A jeśli chodzi o sposób to próby do skutku, więc nie mogę powiedzieć :<

Będzie chyba jeszcze jeden up z wargulfem po drobnych przeróbkach, które sugerujecie, ale to przy okazji kolejnej pracy :)

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Sztandar-niespodzianka dla chłopaka. Poprosił mnie o pomalowanie, to wymyśliłam coś takiego. Podoba się :)
Obrazek

Kolejne próby nmm. Tym razem inne kolory. Figurka jeszcze do poprawek. NMM był malowany ekspresowo (1h 20 min), więc biorąc poprawkę na czas to nie jest taki okropny :D
Obrazek

Nightbringer wip. Kolejny zaczęty projekt. Imho jedna z najzajebistszych figurek gw.
Obrazek

I taki rysunek sprzed kilku miesięcy. Nie mam komu pokazać (bo wszyscy znajomi już byli nim nękani :twisted: )
Obrazek

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

rysunek bardzo ładny
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Jacuchna
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jacuchna »

NMM wyszedł super! No i skóra tego drugiego jest zarąbista. I ten rysunek :D
W ogóle szacunek =D> =D>

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Zbroja jak na 1:20 to całkiem całkiem. Na sztandarze wyciągnął bym jeszcze do białego gnaty i było by ok ;) Skóra na Nightbringerze też fajna,choć może za mocne kontrasty? Na klatce zwłaszcza taka krecha się zrobiła, ale to tak żeby sie czegoś przyczepić.
No i rysuneczek też fajny, możesz śmiało częściej wrzucać ;)

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Bizon pisze:Na klatce zwłaszcza taka krecha się zrobiła, ale to tak żeby sie czegoś przyczepić.
No i rysuneczek też fajny, możesz śmiało częściej wrzucać ;)
Tak ma być z tą skórą, bo ona ma świecić. Jak skończę, to mam nadzieję, że wyjdzie dobrze :)

Co do rysunków to ja raczej bryły i budynki rysuję i to w większym (50x70) formacie, a to raczej nikogo nie interesuje :P

ODPOWIEDZ