Tfurczość BEM - Damselka 29.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Powergamer Rozpiskowy
Re: Tfurczość BEM - Wargulf skończony! 16.05
Cóż ta dzika bestia ma na podstawce?
Czyżby to jakiś nieszczęsny elf?
Wielki Be!Luschke pisze:Cóż ta dzika bestia ma na podstawce?
Spróbowałam - dupa. Chyba wargulf nie doczeka się lepszych zdjęć :<SexRocket pisze:dluzszy czas naswietlania tzn zeby przyslona migawki jeszcze wolniej reagowala = lapala wiecej swiatla
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
No rzeczywiście fajny Ci ten OSL na oczach wyszedł no chyba spróbuje, dzięki za inspiracje!
Z pomocą SexRocketa udało mi się zrobić zadowalające zdjęcia. Nawet widać, co jest na podstawce No to sru:
I tak btw. czy mógłby ktoś rozwinąć skrót 'OSL'?
I tak btw. czy mógłby ktoś rozwinąć skrót 'OSL'?
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
co do figurki, nie wiem, jakoś ten schemat kolorów mnie nie kręci...wolę standardowe kolory, ale doceniam wysiłek, praca jest spoko, fajny błysk w oku wargulfa:P ale elf na podstawce, mam wrażenie że jest niedopracowny. wybacz krytyke
pozdrawiam
pozdrawiam
object source lightning
http://blog.brushthralls.com/?page_id=1916
musialem przypadkiem posta skasować
http://blog.brushthralls.com/?page_id=1916
musialem przypadkiem posta skasować
Farby to: blood red i bodajże sunburst yellow. A jeśli chodzi o sposób to próby do skutku, więc nie mogę powiedzieć :<jamakot pisze:jak zrobiłaś wokół oka żółty blask?
Będzie chyba jeszcze jeden up z wargulfem po drobnych przeróbkach, które sugerujecie, ale to przy okazji kolejnej pracy
Sztandar-niespodzianka dla chłopaka. Poprosił mnie o pomalowanie, to wymyśliłam coś takiego. Podoba się
Kolejne próby nmm. Tym razem inne kolory. Figurka jeszcze do poprawek. NMM był malowany ekspresowo (1h 20 min), więc biorąc poprawkę na czas to nie jest taki okropny
Nightbringer wip. Kolejny zaczęty projekt. Imho jedna z najzajebistszych figurek gw.
I taki rysunek sprzed kilku miesięcy. Nie mam komu pokazać (bo wszyscy znajomi już byli nim nękani )
Kolejne próby nmm. Tym razem inne kolory. Figurka jeszcze do poprawek. NMM był malowany ekspresowo (1h 20 min), więc biorąc poprawkę na czas to nie jest taki okropny
Nightbringer wip. Kolejny zaczęty projekt. Imho jedna z najzajebistszych figurek gw.
I taki rysunek sprzed kilku miesięcy. Nie mam komu pokazać (bo wszyscy znajomi już byli nim nękani )
rysunek bardzo ładny
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Zbroja jak na 1:20 to całkiem całkiem. Na sztandarze wyciągnął bym jeszcze do białego gnaty i było by ok Skóra na Nightbringerze też fajna,choć może za mocne kontrasty? Na klatce zwłaszcza taka krecha się zrobiła, ale to tak żeby sie czegoś przyczepić.
No i rysuneczek też fajny, możesz śmiało częściej wrzucać
Tak ma być z tą skórą, bo ona ma świecić. Jak skończę, to mam nadzieję, że wyjdzie dobrzeBizon pisze:Na klatce zwłaszcza taka krecha się zrobiła, ale to tak żeby sie czegoś przyczepić.
Co do rysunków to ja raczej bryły i budynki rysuję i to w większym (50x70) formacie, a to raczej nikogo nie interesuje