Kupię/Sprzedam
Moderator: Gremlin
Mam do sprzedania 5 zwiadowców ze starej edycji (chyba IV)[dwóch podkład, dwóch zmytych, ale średnio i jeden raczej do zmycia)
oraz lorda na koniu z obecnej edycji (nie malowany).
Zdjęcia i info na pw
oraz lorda na koniu z obecnej edycji (nie malowany).
Zdjęcia i info na pw
Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, o 11:57 przez Sevi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wisła Kraków.
Witam,
Mam do sprzedania armie WE.
Oto jej poszczegolne części składowe:
3 Glade Riders z V edycji (wersja z łukami) świeże w blisterach (nierozpakowane) - 20 zł. za sztuke
2 kolejych Glade Riders z łukami - pomalowani - 20 zł. za sztukę
Command Group Glade Riders z V edycji (muzyk, chorąży i chempion) - pomalowani - 20 zł. za sztuke
4 Glade Riders z V edycji (wersja z włóczniami) - pomalowani - 20 zł. za sztuke
8 Glade Riders z VI edycji (złożeni z podkładem + bitsy) - 50 zł.
6 waywatcherów z V edycji (przyzwoicie pomalowani, dwóch z białym podkładem) - 8 zł. sztuka
21 driad z V edycji (przyzwoicie pomalowane, jedna niepomalowana) - 8 zł. sztuka
8 driad z VI edycji (przyzwoicie pomalowane) - 40 zł.
3 drzewce z V edycji (robią u mnie za treekiny - jeden z nich ma krótsze łapska) - przyzwoicie pomalowane - 50 zł. sztuka, ten z krótszymi łapskami 30 zl.
Drzewiec Durthu z V edycji (ładnie pomalowany) - 80 zł.
Drzewiec Fangorn z Lotra (przyzwoicie pomalowany) - 80 zl.
8 Wardancerów z VI edycji z muzykiem (podkład) - 50 zl. za całość
10 Wardancerów z V edycji (ładnie pomalowani z kontrowersyjną konwersją w postaci szczypiec przy jednej dłoni od VI edycyjnych demonetek) - 65 zl.
6 wild riderów (z grupą dowodzenia) - 100 zl.
22 Ethernal Guardów z grupą dowodzenia (niektóre elementy mają polawane na zielono bo takich dostałem ale większość figurek nie pomalowana i bez podkładu) - dwie figurki mają uszkodzone włócznie - 120 zł. za całość
5 warhaków z V edycji (pomalowani) - 125 zl. całość
2 wielkie orły (pomalowane) - 35 zl. sztuka
6 metalowych łuczników z V edycji (różne wzory) - 60 zl. za całość
Czarodziejka z V edycji (ładnie pomalowana) - 20 zl.
Lord pieszy z dwurakiem (ładnie pomalowany) - 20 zl.
Waywatcher Lord (podkład) - 20 zl.
Czarodziejka z VI edycji - 20 zl.
Prosze pisać na PW, zaś najlepiej na skypa (nick: krispos1). Mój numer gg to: 1798697
Mam do sprzedania armie WE.
Oto jej poszczegolne części składowe:
3 Glade Riders z V edycji (wersja z łukami) świeże w blisterach (nierozpakowane) - 20 zł. za sztuke
2 kolejych Glade Riders z łukami - pomalowani - 20 zł. za sztukę
Command Group Glade Riders z V edycji (muzyk, chorąży i chempion) - pomalowani - 20 zł. za sztuke
4 Glade Riders z V edycji (wersja z włóczniami) - pomalowani - 20 zł. za sztuke
8 Glade Riders z VI edycji (złożeni z podkładem + bitsy) - 50 zł.
6 waywatcherów z V edycji (przyzwoicie pomalowani, dwóch z białym podkładem) - 8 zł. sztuka
21 driad z V edycji (przyzwoicie pomalowane, jedna niepomalowana) - 8 zł. sztuka
8 driad z VI edycji (przyzwoicie pomalowane) - 40 zł.
3 drzewce z V edycji (robią u mnie za treekiny - jeden z nich ma krótsze łapska) - przyzwoicie pomalowane - 50 zł. sztuka, ten z krótszymi łapskami 30 zl.
Drzewiec Durthu z V edycji (ładnie pomalowany) - 80 zł.
Drzewiec Fangorn z Lotra (przyzwoicie pomalowany) - 80 zl.
8 Wardancerów z VI edycji z muzykiem (podkład) - 50 zl. za całość
10 Wardancerów z V edycji (ładnie pomalowani z kontrowersyjną konwersją w postaci szczypiec przy jednej dłoni od VI edycyjnych demonetek) - 65 zl.
6 wild riderów (z grupą dowodzenia) - 100 zl.
22 Ethernal Guardów z grupą dowodzenia (niektóre elementy mają polawane na zielono bo takich dostałem ale większość figurek nie pomalowana i bez podkładu) - dwie figurki mają uszkodzone włócznie - 120 zł. za całość
5 warhaków z V edycji (pomalowani) - 125 zl. całość
2 wielkie orły (pomalowane) - 35 zl. sztuka
6 metalowych łuczników z V edycji (różne wzory) - 60 zl. za całość
Czarodziejka z V edycji (ładnie pomalowana) - 20 zl.
Lord pieszy z dwurakiem (ładnie pomalowany) - 20 zl.
Waywatcher Lord (podkład) - 20 zl.
Czarodziejka z VI edycji - 20 zl.
Prosze pisać na PW, zaś najlepiej na skypa (nick: krispos1). Mój numer gg to: 1798697
Ostatnio zmieniony 27 maja 2010, o 12:43 przez Kal_Torak, łącznie zmieniany 4 razy.
Kalesoner dzięki za wskazanie ceny na wayach i driadach - już poprawiłem do 8 zl. ;P
A jeśli chodzi o sprzedaż to gram tą armią od kilkunastu lat - trochę mi się już przejadła - jak już gram to łapię się na tym, że gram armiami znajomych (mają zwykle po 2 i więcej) zamiast brać swoje WE ;P.
No i trochę kasy jest mi potrzebne na wyjazd do Niemiec ;P
Jak wrócę to zbiorę sobie jakąś nową - taką która ma rankową specową i corową piechotę, maszyny używające artillery dice, oddziały łuczników oraz ciężką i lekką kawalerię ;P. Pewnie padnie na Bretkę oparta głównie na figsach z gamezona z przerośniętymi trebuszami oczywiście ;P - całość pomalowana w barwach zakonu krzyżackiego ;P. W końcu byłaby to armia która by wyglądała jak armia zwłaszcza, że chciałbym grać nią w stylu hordowym ;P.
Ktoś chętny na moje figsy? ;P
A jeśli chodzi o sprzedaż to gram tą armią od kilkunastu lat - trochę mi się już przejadła - jak już gram to łapię się na tym, że gram armiami znajomych (mają zwykle po 2 i więcej) zamiast brać swoje WE ;P.
No i trochę kasy jest mi potrzebne na wyjazd do Niemiec ;P
Jak wrócę to zbiorę sobie jakąś nową - taką która ma rankową specową i corową piechotę, maszyny używające artillery dice, oddziały łuczników oraz ciężką i lekką kawalerię ;P. Pewnie padnie na Bretkę oparta głównie na figsach z gamezona z przerośniętymi trebuszami oczywiście ;P - całość pomalowana w barwach zakonu krzyżackiego ;P. W końcu byłaby to armia która by wyglądała jak armia zwłaszcza, że chciałbym grać nią w stylu hordowym ;P.
Ja cie nie rozumiem, masz rankowanych łuczników i eternali, treekiny jako rankowaną ciężką piechotę, ciężką to masz wildów no i lekką gladów, a jako maszynę masz treemany przecież po za jeżdżeniem w lasach to tylko strzela właśnie artylerkąKal_Torak pisze:
Jak wrócę to zbiorę sobie jakąś nową - taką która ma rankową specową i corową piechotę, maszyny używające artillery dice, oddziały łuczników oraz ciężką i lekką kawalerię ;P
Dobry żart ;Prunepriest pisze:Ja cie nie rozumiem, masz rankowanych łuczników i eternali, treekiny jako rankowaną ciężką piechotę, ciężką to masz wildów no i lekką gladów, a jako maszynę masz treemany przecież po za jeżdżeniem w lasach to tylko strzela właśnie artylerką
mam nowiutkiego great eagla z lordem by GW, wyjęte pudełka, ptak zalepiony trochę gs'em przy styku skrzydeł i tułowia, lord ma mieczyk i speara, łuk na plecach, podstawkę daję 40x40, bez przeźroczystej wtyczki.
ktoś chętny biorąc pod uwagę rozsądną cenę z racji słabej dostępności tego modelu (MO?)
ktoś chętny biorąc pod uwagę rozsądną cenę z racji słabej dostępności tego modelu (MO?)
Witam,
Jeśli ktoś poszukuje czarodziejki do WE, zapraszam na moją aukcję:
http://www.allegro.pl/item1071774845_wo ... inger.html
UWAGA: Oferta aktualna tylko do 18 czerwca !
Jeśli ktoś poszukuje czarodziejki do WE, zapraszam na moją aukcję:
http://www.allegro.pl/item1071774845_wo ... inger.html
UWAGA: Oferta aktualna tylko do 18 czerwca !
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''
To jest jeszcze akutalne?Czopek pisze:mam nowiutkiego great eagla z lordem by GW, wyjęte pudełka, ptak zalepiony trochę gs'em przy styku skrzydeł i tułowia, lord ma mieczyk i speara, łuk na plecach, podstawkę daję 40x40, bez przeźroczystej wtyczki.
Wisła Kraków.
Nie, już go zakupiłemSevi pisze:To jest jeszcze akutalne?Czopek pisze:mam nowiutkiego great eagla z lordem by GW, wyjęte pudełka, ptak zalepiony trochę gs'em przy styku skrzydeł i tułowia, lord ma mieczyk i speara, łuk na plecach, podstawkę daję 40x40, bez przeźroczystej wtyczki.