http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1731343
Moderator: Gremlin
Ja cie nie rozumiem, masz rankowanych łuczników i eternali, treekiny jako rankowaną ciężką piechotę, ciężką to masz wildów no i lekką gladów, a jako maszynę masz treemany przecież po za jeżdżeniem w lasach to tylko strzela właśnie artylerkąKal_Torak pisze:
Jak wrócę to zbiorę sobie jakąś nową - taką która ma rankową specową i corową piechotę, maszyny używające artillery dice, oddziały łuczników oraz ciężką i lekką kawalerię ;P
Ktoś chętny na moje figsy? ;P
Dobry żart ;Prunepriest pisze:Ja cie nie rozumiem, masz rankowanych łuczników i eternali, treekiny jako rankowaną ciężką piechotę, ciężką to masz wildów no i lekką gladów, a jako maszynę masz treemany przecież po za jeżdżeniem w lasach to tylko strzela właśnie artylerką
To jest jeszcze akutalne?Czopek pisze:mam nowiutkiego great eagla z lordem by GW, wyjęte pudełka, ptak zalepiony trochę gs'em przy styku skrzydeł i tułowia, lord ma mieczyk i speara, łuk na plecach, podstawkę daję 40x40, bez przeźroczystej wtyczki.
ktoś chętny biorąc pod uwagę rozsądną cenę z racji słabej dostępności tego modelu (MO?)
Nie, już go zakupiłemSevi pisze:To jest jeszcze akutalne?Czopek pisze:mam nowiutkiego great eagla z lordem by GW, wyjęte pudełka, ptak zalepiony trochę gs'em przy styku skrzydeł i tułowia, lord ma mieczyk i speara, łuk na plecach, podstawkę daję 40x40, bez przeźroczystej wtyczki.
ktoś chętny biorąc pod uwagę rozsądną cenę z racji słabej dostępności tego modelu (MO?)