Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Zamiast tych WL można SM dać. Jak mały ostrzał to oni lepsi są. 2x więcej ataków z większym WS ale S5;).
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem
Na kawę znacznie lepsze są WL, ponieważ penetrują bardziej arma.
Imho z tą rozpiską to zjesz bretkę na śniadanie i nawet nie zauważysz kiedy
Dodałbym tylko silver wanda na maga, 5 ptk. to nie jest jakieś szczególne wykroczenie.
Imho z tą rozpiską to zjesz bretkę na śniadanie i nawet nie zauważysz kiedy
Dodałbym tylko silver wanda na maga, 5 ptk. to nie jest jakieś szczególne wykroczenie.
Paskudny uśmiech power gamera
albo lekko zaryzykowac i usunac muzyka z WLJab pisze: Dodałbym tylko silver wanda na maga, 5 ptk. to nie jest jakieś szczególne wykroczenie.
Zamierzam kupować armie HE. I widzę, że muszę poczekać jeszcze do 10Lipca. Zastanawiam się tylko nad tym, żeby kupić Batalion i do tego czasy go pomalować a potem całą resztę. Gs mam więc skonwerterował bym sobie SH na DP. po 10 nowe AB. Ale co dalej??
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Master of reality
- Oszukista
zależy co rozumiesz przez lepiej:przyjemniej czy silniej.Nitrox pisze:Mam takie pytanie, w HE lepiej gra się na magie czy lord na smoku i do CC ? Potrzebowałbym tej informacji bo mam dylemat nad dwoma armiami i nie wiem którą bym więcej poczarował, HE czy Lizakami .
Obydwoma wariantami gra się bardzo fajnie, ale trochę silniejszy jest na smoku
obecnie silniejszą magie mają lizzi IMO
I sold my soul for rock'n roll
Lizzaki nie mają mocniejszej magii jedyne co mają dobrego z magii to to że moga mieć 3 kostkowego maga i rzucać 4 kostkami gdy inni muszą 3, ale za to lore mają tylko jeden <oczywiście rozmawiamy o herosie> za to elfy mają lory wszystkie i jeszcze swój własny, w dodatku szykuje się że lizzaki dostaną po tyłku w nowej edycji ponieważ nie będą mogli ładować tyle ptk. w bohaterów i rary proponuje HE
- Master of reality
- Oszukista
Ja nie wiem z czego ty się śmiejesz Jab. W jaki sposób mamy lepszą magię od lizaków? Bo slann+ engine gniecie nas głowę.
I sold my soul for rock'n roll
raczej nie używa się... smokiem trzeba sie bić.. a magiem czarować z daleka - te dwie opcje sie lekko kłoca ze sobąNitrox pisze:zależy co rozumiesz przez lepiej:przyjemniej czy silniej.
Przyjemniej ogółem, używa ktoś maga na smoku?
Koszt teżMaster of reality pisze:Ja nie wiem z czego ty się śmiejesz Jab. W jaki sposób mamy lepszą magię od lizaków? Bo slann+ engine gniecie nas głowę.
Poza tym każdy nasz mag może wybierać lore a nie tylko lord a w dodatku mamy własny bardzo dobry lore.
Fakt, że lizaki są dobre w końcu nie bez powodu są topową armią a HE nie. Pragnę Ci tylko przypomnieć, że nowa edycja wywróci system do góry nogami.
Ja się śmieje ponieważ śmiech to zdrowie, nie trzeba być zawsze poważnym
Jeśli masz plastikowego smoka to zainwestuj w magnesy. Z metalowym trudniejsza sprawa, bo ciężko magnesom skrzydła utrzymać (wtedy pozostaje ewentualnie pinowanie, ale to już zależy od modelu).
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Chodzi o tego smoka.
Skrzydła są dość mocno rozpięte magnesy chyba same z siebie słabo trzymają bo wystarczy machnąć smokiem i opadają :]
Chce użyć skrzydła Balroga do tego smoka z racji braku oryginalnych a one są dość masywne
skrzydła same z siebie mają, tak to można nazwać piny około 5mm średnicy i 10mm długości.
może jeszcze poszukam jakieś fotki jak inni mają to rozwiązane
Rozwiązanie Mishy już dawno widziałem miałem podobne na małych skrzydłach smoczych ale na tych dużych to trochę inna bajka hehe same 1 skrzydło obejmuje przestrzeń obu skrzydeł smoczych, dość łatwo ręką zaczepić takie coś jak na stole stoi myślałem o w klejeniu nakrętki w smoka/skrzydła i śrubką skręcać hehe lub jakiś bolec/klin
Skrzydła są dość mocno rozpięte magnesy chyba same z siebie słabo trzymają bo wystarczy machnąć smokiem i opadają :]
Chce użyć skrzydła Balroga do tego smoka z racji braku oryginalnych a one są dość masywne
skrzydła same z siebie mają, tak to można nazwać piny około 5mm średnicy i 10mm długości.
może jeszcze poszukam jakieś fotki jak inni mają to rozwiązane
Rozwiązanie Mishy już dawno widziałem miałem podobne na małych skrzydłach smoczych ale na tych dużych to trochę inna bajka hehe same 1 skrzydło obejmuje przestrzeń obu skrzydeł smoczych, dość łatwo ręką zaczepić takie coś jak na stole stoi myślałem o w klejeniu nakrętki w smoka/skrzydła i śrubką skręcać hehe lub jakiś bolec/klin
Daemons, X-Wing & Black Tea
Witam
Jak to jest:
- Talisman of Protection daje 6+ Ward Save ( czyli na polski Ochrona Magiczna 6+) - którą bierze się pod uwagę jeśli nie uda nam się test Ochrony Pancerza, zgadza się ???
- A do czego służy Magic Resistance, i jak to się liczy w stosunku do czego np. w przypadku Amulet of Fire ???
Nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi.
Pozdrawiam
Jak to jest:
- Talisman of Protection daje 6+ Ward Save ( czyli na polski Ochrona Magiczna 6+) - którą bierze się pod uwagę jeśli nie uda nam się test Ochrony Pancerza, zgadza się ???
- A do czego służy Magic Resistance, i jak to się liczy w stosunku do czego np. w przypadku Amulet of Fire ???
Nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi.
Pozdrawiam
Magic Rezist daje 1 kostkę dispela dodatkowo jak czar przeciwnika jest skierowany w unit z tym rezistem.
np: posiadasz na stole tylko 2 kostki dispela koleś rzuca czar w ten unit który ma owego rezista, normalnie byś tylko z tych 2 kostek mógł dispelować ale dzięki rezistowi dobierasz dodatkową 1 kość i dispelujesz czar z 3 kości
Jak masz Magic Rezist 2 poziomu używasz 2 dodatkowych kości dispela
np: posiadasz na stole tylko 2 kostki dispela koleś rzuca czar w ten unit który ma owego rezista, normalnie byś tylko z tych 2 kostek mógł dispelować ale dzięki rezistowi dobierasz dodatkową 1 kość i dispelujesz czar z 3 kości
Jak masz Magic Rezist 2 poziomu używasz 2 dodatkowych kości dispela
Ostatnio zmieniony 19 maja 2010, o 10:13 przez Remx, łącznie zmieniany 1 raz.
Daemons, X-Wing & Black Tea