Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: GraveDigger & Kacper [12.05.10][Goblin da Vinci's strona 22]
Korsarze bardzo cacy mam tylko nadzieje , że będzie się ich dało ustawic w szeregu :p
Sztandar wypaśny lepszy jednak pomysł od tego krakena no i pelerynki nadają troche ożywienia
Sztandar wypaśny lepszy jednak pomysł od tego krakena no i pelerynki nadają troche ożywienia
- GraveDigger
- Chuck Norris
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nom, świetne te driady. Kolorystyka standardowa, ale wykonanie bardzo solidne.
P.S.:cóż to za gąbeczka na podstawkach? fajnie się układa (szczególnie widać to na drugiej fotce)
P.S.:cóż to za gąbeczka na podstawkach? fajnie się układa (szczególnie widać to na drugiej fotce)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- GraveDigger
- Chuck Norris
@Arbiter Elegancji ta gabka to... gabka:P tylko kupiona w jakims modelarskim sklepie
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Driady bardzo fajne i jedyne czego się mogę czepić to odcień brązu, którego użyłeś do skóry (kory). Po prostu mi jakoś średnio podchodzi, bardziej mi pasuje ten użyty na gałęziach, ale jak wiadomo to kwestia gustu. Ogólnie syto i technicznie nie można nic zarzucić.
Ale za to korsarze... łooojj.... zejebi...cie mi się podobają. Kolorki i malowanie full wypas. Z chęcią bym zobaczył takie DE na przeciwko moich brodaczy
ogólnie
Ale za to korsarze... łooojj.... zejebi...cie mi się podobają. Kolorki i malowanie full wypas. Z chęcią bym zobaczył takie DE na przeciwko moich brodaczy
ogólnie
Czysto ,schludnie ... czyli jak na ciebie standard Jedynie te oczy mi nie paszą tzn. kolor
- GraveDigger
- Chuck Norris
UP
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
trolle super - malowanie jak najbardziej pasujące do modeli (które uwielbiam) chociaż szczerze mówiąc ostatnio coraz mniej mi się podobają z niebieskim i tylko to mi nie pasuje. ale to kwestia gustu, malowanie w pyte.
Goblin bardzo fajny ale skóra mi się nie podoba.
ogrowy misio-przytulanka - całkiem fajny chociaż można się było z nim popieścic jeszcze troszkę.
Goblin bardzo fajny ale skóra mi się nie podoba.
ogrowy misio-przytulanka - całkiem fajny chociaż można się było z nim popieścic jeszcze troszkę.