Powrót po 7 latach.
Powrót po 7 latach.
Witam i pozdrawiam. Otóż tak jak w temacie, postanowiłem wrócić do Młotka po ok. 7 latach. W latach mojej młodości, śmiem powiedzieć, że byłem graczem na poziomie ligowym i dość często zdarzało mi się wygrywać jakieś ligi lokalne. Nawet nie pamiętam jaka była wówczas edycja.Jedyne co mi zostało w pamięci, to to, że chyba grałem nieumarłymi. Teraz przejdę do sedna : chciałbym wrócić na arenę i zacząć walczyć w turniejach i nie wiem jaką armię zabrać. Nie chodzi mi tu o jakieś PG (z tego co wyczytałem to teraz DoCh jest na topie), lecz armię, która potrafi "uderzyć". Moja taktyka opierała się głównie na szybkich uderzeniach,oskrzydlaniu wroga, niszczeniu maszyn itp. Doświadczenie nie gra roli - potrafię się do wszystkiego przystosować. Proszę o odpowiedzi.
Wood elves?
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem
Chodzi o to że Wood elfy są chyba najbardziej mobilną armia w całym WFB. Wiesz wszędzie tylko lekka kawa i Skirmish
Cała zabawa polega na tym zeby właśnie oskrzydlić przeciwnika. wysłać lekką kawe na magów czyli poprostu misje kamikadze
Tylko zeby wygrać WE to trzeba sie spooooro namyśleć jednak każde zwycięstwo daje (przynajmniej mi) wiele radości 

... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
warkseer pisze:...szaleńczą odwagę...wybierz Skaveny.

dobra to sie posmialim

... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
HE na kawie, smoku i bolcach... wioSunrise pisze:lecz armię, która potrafi "uderzyć". Moja taktyka opierała się głównie na szybkich uderzeniach,oskrzydlaniu wroga, niszczeniu maszyn itp.
a tak na serio to poczekaj na nową edycję
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Najważniejsze, to żeby twoja armia miała klimat, dawała przyjemność z gry i ładne figurki z ogonami 

O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
"miała klimat"?M.T. pisze:Jaszczury?
"dawała przyjemność z gry"?Grolshek pisze:Zmutowani chaośnicy ?

O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
To nie masz co czekać,nowe szkiele nie wyjdą,chyba że mumie
Nie chodzi o to, czy wyjdą, a o to, czy będzie sens je kupować.patryk999 pisze:To nie masz co czekać,nowe szkiele nie wyjdą,chyba że mumie