Jak wiadomo powszechnie Stare CHD są lekko niekonwertowalne, tym niemniej spróbowałem zrobić sobie sorcerer lorda. Oto wynik, prosz eo konstruktywny komentarz..Dla niewtajemniczonych: to co w prawej dłoni to Chalice Of Darkness (taki arcane item ) co by łapać WySYWiG:)
Chaos Dwarfs Sorcerer Lord :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No spoko, więcej nie dałoby się zrobić tak naprawdę;) Dobra robota, tylko mam pytanie: kiedy zaczniesz się brać do malowania a nie konwertowania ?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Jak nie podobają mi się figurki Chaos Dwarfów, tak do niego się nie mogę przyczepić. Podoba mi się... Tylko nieco problematyczne może być ustawienie go w środku regimentu, nieprawdaż?
O ile mi się dobrze zdaje, to coś podobnego mają skaveńscy Poisoned Wind Globadiers.
bardzo mi sie podoba jak na te staroedycyjne figsy
Po kolei, docelowo latać będzie na lammasu, na piechtę sie nie opłaca (choć po ostatniej bitwie nawet z lammasu się nie opłaca...:(Jagal, wolisz nie wiedzieć jak maluję, jak coś dam bratu, jest sporo młodszy ale jest tak jak barca do arki gdynia. Geneza modelu: CHD czempion z Blood Bowla, ręka z kielichem od aptekarza corbulo(40tka), świder od delphana grussa z inquisitora, plecak od globadiersa:) + gs ofcoz