Chaos Dwarfs Sorcerer Lord :)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Chaos Dwarfs Sorcerer Lord :)

Post autor: Nijlor »

Jak wiadomo powszechnie :) Stare CHD są lekko niekonwertowalne, tym niemniej spróbowałem zrobić sobie sorcerer lorda. Oto wynik, prosz eo konstruktywny komentarz..Dla niewtajemniczonych: to co w prawej dłoni to Chalice Of Darkness (taki arcane item ) co by łapać WySYWiG:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Fajny, mi się podoba :D

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

No spoko, więcej nie dałoby się zrobić tak naprawdę;) Dobra robota, tylko mam pytanie: kiedy zaczniesz się brać do malowania a nie konwertowania :D?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Necro »

Jak nie podobają mi się figurki Chaos Dwarfów, tak do niego się nie mogę przyczepić. Podoba mi się... :D Tylko nieco problematyczne może być ustawienie go w środku regimentu, nieprawdaż? :wink:

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Plecaczek skąd wziąłeś?

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Necro »

O ile mi się dobrze zdaje, to coś podobnego mają skaveńscy Poisoned Wind Globadiers. :wink:

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

bardzo mi sie podoba jak na te staroedycyjne figsy

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Po kolei, docelowo latać będzie na lammasu, na piechtę sie nie opłaca (choć po ostatniej bitwie nawet z lammasu się nie opłaca...:(Jagal, wolisz nie wiedzieć jak maluję, jak coś dam bratu, jest sporo młodszy ale jest tak jak barca do arki gdynia. Geneza modelu: CHD czempion z Blood Bowla, ręka z kielichem od aptekarza corbulo(40tka), świder od delphana grussa z inquisitora, plecak od globadiersa:) + gs ofcoz

ODPOWIEDZ