co do magii to mam 12 kosci. lord zabiera 4 na brame, zostaje 8. snajperke zazwyczaj rzucam z 2 kosci, wyciaga scrolle i kostki zajebiscie. w nastepnej kolejnosci zostawiam sobie 4 kosci na koniec i rzucam pociski

Moderator: JarekK
ze wot, co?Waldi pisze:Ja bym dał lordowi krew Tzeentcha albo/i Złote oko Tzeentcha - się to czasem przydaje
Ew. wewnętrzny karzeł - gdy w ostatniej turze magii braknie ci punkcika do Infernal Gateway - i tak głupotą wtedy nie musisz się przejmować
a to wtedy nurglowiec ma 2lvl a jeden tzeentchowiec 1.sYsek pisze:z 4 wchodzi, generalnie z 5 za bardzo boje sie misscasta. za to dla kumpla z 3 kosci wchodzi :DDDDDDDDDDDDDD na ifce ;P
zawsze moge lordem rzucic pocisk z 1 kosci i brame z 5, ale jakos mam zle doswiadczenia z 5 koscmi...
no jak scisniesz pocisk z 1 i brame z 5 z lorda to nurglowiec nie ma kosteksYsek pisze:nie nie nienurglowiec rzuca z 2 kosci, book przechodzi komu innemu, kto turla pocisk i ksiazke ;P
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole