Border Princes on Facebook
Border Princes on Facebook
Taka moda zapadla, ze teraz nie szatana klasa jest modna tylko nagle wszyscy odkryli Facebook (mam troche z tego tube, bo mialem konto na Facebooku, zanim powstala nasza klasa), wiec Tomash swego czasu zrobil stronke BP tam tez.
Jesli macie pomysly co moglibysmy tam wrzucac, czy jak ja rozbujac to pisac smialo
http://www.facebook.com/pages/Border-Pr ... 727?ref=ts
Jesli macie pomysly co moglibysmy tam wrzucac, czy jak ja rozbujac to pisac smialo
http://www.facebook.com/pages/Border-Pr ... 727?ref=ts
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nie mam konta ani na NK ani tym drugim. Ale żeby forum się lansowało na czymś takim tego jeszcze nie słyszałem.
Widac o malo rzeczach jeszcze slyszales
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nie przeczę. Parafrazując Skeletora z He-Mana: Moznaby napisać książkę o tym o czym jeszcze nie słyszałem.
Ja jestem zdania jak Murmandamus - BP musi być modne?
Ale zresztą faktycznie, Ci co korzystają, niech dodają i promują, zawsze jakiś procent wzrasta, a może i odwiedziny podniosą się...
Ale zresztą faktycznie, Ci co korzystają, niech dodają i promują, zawsze jakiś procent wzrasta, a może i odwiedziny podniosą się...
+1 hehe,dajcie spokój...gw też jest na fujzboku?gokish pisze:
Brakuje słit foteczek na fotce jeszcze
GOkish pizgnij sie tak w czolo moze w koncu zmadrzejesz.
No coz chyba niektorzy nie rozumieja po co jest to konto na facebooku i podpowiem dla tych co nie kumaja - nie jest ono po to, bo facebook jest modny obecnie, to byl sarkazm...
No coz chyba niektorzy nie rozumieja po co jest to konto na facebooku i podpowiem dla tych co nie kumaja - nie jest ono po to, bo facebook jest modny obecnie, to byl sarkazm...
... ale nadal nie wiadomo po co BP ma być lansowane na Facebooku...Ziemko pisze:GOkish pizgnij sie tak w czolo moze w koncu zmadrzejesz.
- morgan10005
- Falubaz
Zróbmy jeszcze marsz pod Pałacem Prezydenckim
Czy to forum musi ulegać modzie?
Czy to forum musi ulegać modzie?
Więc po co?Ziemko pisze: No coz chyba niektorzy nie rozumieja po co jest to konto na facebooku i podpowiem dla tych co nie kumaja - nie jest ono po to, bo facebook jest modny obecnie, to byl sarkazm...
Hmmm jesli powiem, zeby zdobywac wiecej uzytkownikow na forum, zeby wiecej firm/sklepow reklamowalo sie na forum to beda to argumenty zbyt prozaiczne?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja nie wiem po co w ogóle jest facebook, więc ani mnie to ziębi, ani grzeje...
Jak Wam to pomoże, to nie będę się czepiać
@Kalesoner
IMO to wszyscy korzystający próbują wmówić, że bez FB się nie istnieje, co jest z lekka żałosne, ale... jak ktoś lubi, to nie ma się co czepiać. Nikt nikomu nigdzie konta zakładać nie każe. Jeśli BP to pomoże, to ok.
Jak Wam to pomoże, to nie będę się czepiać
@Kalesoner
IMO to wszyscy korzystający próbują wmówić, że bez FB się nie istnieje, co jest z lekka żałosne, ale... jak ktoś lubi, to nie ma się co czepiać. Nikt nikomu nigdzie konta zakładać nie każe. Jeśli BP to pomoże, to ok.
Dokladnie, dalsze dyskusja do niczego nie doprowadzi.Kalesoner pisze:Chcesz, to lansuj nie chcesz, to nie lansuj, przecież to nie jest jakiś mus.
To było info dla tych co mają FB, a nie dla tych, co chcą wszystkim pokazać jacy są fajni, że z tego nie korzystają.
Moglem zamiast humorystycznego, sarkastycznego pierwszego posta w pierwszym temacie napisac po prostu:
Bp jest rownie na facebooku i wkleic linka.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- morgan10005
- Falubaz
FB, Grono, NK itp przydają się czasem do wymiany informacji- wchodź podczas sesji, może coś sie znajdzie
Po to żeby dać znać kumplowi z drugiego końca Polski że sie jedzie na spotkanie firmowe do jego miasta i trzeba isc na electro przy okazjiJa nie wiem po co w ogóle jest facebook, więc ani mnie to ziębi, ani grzeje...
a konto BP na facebooku jest o tyle dobre ze możesz łatwiej znaleźć graczy i pogadać z nimi szybciej niż wysyłając pmki
pzdr