Jesli macie pomysly co moglibysmy tam wrzucac, czy jak ja rozbujac to pisac smialo

http://www.facebook.com/pages/Border-Pr ... 727?ref=ts
+1 hehe,dajcie spokój...gw też jest na fujzboku?gokish pisze:
Brakuje słit foteczek na fotce jeszcze
... ale nadal nie wiadomo po co BP ma być lansowane na Facebooku...Ziemko pisze:GOkish pizgnij sie tak w czolo moze w koncu zmadrzejesz.
No coz chyba niektorzy nie rozumieja po co jest to konto na facebooku i podpowiem dla tych co nie kumaja - nie jest ono po to, bo facebook jest modny obecnie, to byl sarkazm...
Więc po co?Ziemko pisze: No coz chyba niektorzy nie rozumieja po co jest to konto na facebooku i podpowiem dla tych co nie kumaja - nie jest ono po to, bo facebook jest modny obecnie, to byl sarkazm...
Dokladnie, dalsze dyskusja do niczego nie doprowadzi.Kalesoner pisze:Chcesz, to lansuj nie chcesz, to nie lansuj, przecież to nie jest jakiś mus.
To było info dla tych co mają FB, a nie dla tych, co chcą wszystkim pokazać jacy są fajni, że z tego nie korzystają.
Po to żeby dać znać kumplowi z drugiego końca Polski że sie jedzie na spotkanie firmowe do jego miasta i trzeba isc na electro przy okazjiJa nie wiem po co w ogóle jest facebook, więc ani mnie to ziębi, ani grzeje...