OŚWIĘCIMSKI SLAUGHTER - 2350pkt 05/06/2010

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gregory980
Warzywo

Re: OŚWIĘCIMSKI SLAUGHTER - 2350pkt 05/06/2010

Post autor: Gregory980 »

Jankiel... To świetnie...

Kogo mam jeszcze wpisać? :mrgreen:
gg351028
Obrazek

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

Skoro się zbiera ekipa z Krakowa to i mnie dopisz :)

Areo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Areo »

Myth pisze:Mnie też można dopisać, armia Skaven.

Nie miałby ktoś pożyczyć 5 jezzaili, kółka i abominacji na ten turniej? Odwdzięczę się w pienistej, płynnej walucie ;-)
Jak coś to bym miał jezzaile.

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Dzięki Areo, odezwę się na początku przyszłego tygodnia co i jak :-)
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

"Oświęcimski pogrom" a raczej "Oświęcimska rzeź" to nazwa kontrowersyjna imo ale mnie nie przeszkadza.
Niestety dziewczę me ma zjazd w tym czasie i na długi weekend nie jedziemy w jej rodzinne strony :/
Obrazek

Awatar użytkownika
Grunaldi
Mudżahedin

Post autor: Grunaldi »

Tam jest ponad 40.000 normalnych ludzi - co Ci się wydaje, że do dzisiaj mają żyć w cieniu obozu?
Nie , nie wydaje mi się . Jednak również nie uważam aby olanie tego aspektu było dobrą drogą . Historie mamy jaką mamy i warto wziąć na nią poprawkę ... zwłaszcza iż jest to kwestia nazwa turnieju i pamięci oraz szacunku wobec ludzi którzy tam zginęli.
Jednak róbta co chceta ,ja tylko wyraziłem swoją opinie (a chyba miałem do tego prawo).Nie ma sensu o tym dalej pisać, a jak bardzo chcecie to na priva.
runepriest pisze:
Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Grunaldi pisze:
Tam jest ponad 40.000 normalnych ludzi - co Ci się wydaje, że do dzisiaj mają żyć w cieniu obozu?
Nie , nie wydaje mi się . Jednak również nie uważam aby olanie tego aspektu było dobrą drogą . Historie mamy jaką mamy i warto wziąć na nią poprawkę ... zwłaszcza iż jest to kwestia nazwa turnieju i pamięci oraz szacunku wobec ludzi którzy tam zginęli.
Jednak róbta co chceta ,ja tylko wyraziłem swoją opinie (a chyba miałem do tego prawo).Nie ma sensu o tym dalej pisać, a jak bardzo chcecie to na priva.
załóż sobie nowy temat na PiM, jak Cię coś oburza, a nie spamuj nam tu, kiedy ludzie chcą się normalnie na turniej zapisać. Piszę również jako mod - to NIE jest temat do dyskusji merytorycznych.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Postaram się przyjechać :)

jak chcecie zmieniać nazwę to ja mam parę pomysłów:
Oświeciem - Grobowiec
Oświęcim - Szukamy naszych
Oświecim - powtórka z rozrywki
Oświecim - (to akurat cytat z barda) Żydo Komuno Rasizm

i proszę cie nie siej antysemityzmu swoimi opowieściami, każdy wie do czego tam doszło ale żyje się dalej.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

SS będzie więc licznie reprezentowane...
Solo może challenge?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Laik pisze:SS będzie więc licznie reprezentowane...
Tylko ktoś z SS może wygrać Oświęcimski Slaughter ;)

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Nie ja chce skavena i jego WoC zobaczymy co ten mistrz taktyki potrafi bez lizaczków ustawionych na demony :D

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Yudokuno pisze:
Grunaldi pisze:
załóż sobie nowy temat na PiM, jak Cię coś oburza, a nie spamuj nam tu, kiedy ludzie chcą się normalnie na turniej zapisać. Piszę również jako mod - to NIE jest temat do dyskusji merytorycznych.
Grunaldi wypowiedział się imo na temat. Pozatym sam zakończył dyskusję co zresztą zacytowałaś więc Twoje oskarżenie o spam było niepotrzebne. Więcej cierpliwości i wyrozumiałości życzę. Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Gregory980
Warzywo

Po pierwsze nazwa nie miał świadczyć o czymkolwiek co się zdarzyło w Auschwitz. Niemniej nazwa jest co najmniej kontrowersyjna - i niech taka pozostanie. Nikogo nie obraża ani nie ma żadnych polityczno-społecznych insynuacji. Zarzekam sobie prawo do jej zmiany, tym samym jej nie zmieniamy.

Jednocześnie chciałbym zaznaczyć, żeby pozostali nie doprowadzili do kłótni, bo widzę, że do tego mogłoby dojść. Więc bardzo proszę o zakończenie dyskusji na temat nazwy, bo to temat na temat zgłoszeń, a nie dyskusji na SuperNazwę Turnieju w Oświęcimiu.
Solo SS pisze:Oświęcim - Szukamy naszych
jeśliby doszło do zmiany nazwy, to zdecydowanie powyższa propozycja jest najlepsza... :twisted:
gg351028
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Solo SS pisze:Nie ja chce skavena i jego WoC zobaczymy co ten mistrz taktyki potrafi bez lizaczków ustawionych na demony :D
To się nazywa dopiero odwaga, demonami na WoCh =D> Ale misiu możemy zagrać bo ci bede presję robił, gdyż przegrana demonami z WoChem to była by twoja ostateczna, druzgocąca klęska i wtedy nawet plankton w hierarchii battlowej był by nad tobą :wink:

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć że jeżeli się nie rozbiję autkiem to będę, już nic mnie nie trzyma :D
Czy znajdzie się jakiś dobry i uczynny gracz danonów który pożyczy mi jednego bloodcrushera? Preferuje takiego odpicowanego jak z pimp my ride!

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Ponowię swoją prośbę: czy ktoś mógłby mi pożyczyć na turniej do Oświęcimia abominację i doomwheela? Nie muszą być odmalowane ani nic takiego, po prostu nie chcę grać pustymi podstawkami. Odwdzięczę się w złotej, pienistej walucie ;-)
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Post autor: Młynek »

A wrone ma ktoś pożyczyc moja się ciągle maluje :( ?

GoblinNadGobliny
Mudżahedin

Post autor: GoblinNadGobliny »

ech, przez powodz nie mam dziekanek w piatek. jeszcze dodatkowo sie dowiedzialem, ze zapomnialem w zime zrobic jakis badan obowiazkowych i jak ich nie wykonam na dniach to nie dostane karty zaliczeniowej :D

wniosek prosty: nie dam rady wyrobic sie ze wszystkim przed sesja, a w efekcie przyjechac. wykreslcie mnie, moze nastepnym razem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Będzie miał ktos porzyczyc 4 BG ?? :roll: (był bym bardzo wdzięczny i zobowiązany)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Gregory980
Warzywo

Powoli w miarę możliwości już uzupełniam dane wraz z dosłaną ROZPĄ.

Jest również update dotyczący miejsca turnieju, czyli zdjęcia oraz mapka dojazdowa. Polecam się zapoznać z nią. Jeżeli ktoś będzie miał problem z dojazdem, prawdopodobnie jeden z naszych będzie na dworcu PKP, gdzie kilku ludzi będzie tuż przed turniejem - również uczestników.
gg351028
Obrazek

ODPOWIEDZ