Mogę Ci pomalowaćDaw pisze:AD>
na razie kiepsko mi idzie z malowaniem... o wiele gorzej aniżeli konwersje. Potrzebuję chyba schrzanić ze 2-3 figurki z tej dziesiątki żeby sobie przypomnieć co nie co...

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mogę Ci pomalowaćDaw pisze:AD>
na razie kiepsko mi idzie z malowaniem... o wiele gorzej aniżeli konwersje. Potrzebuję chyba schrzanić ze 2-3 figurki z tej dziesiątki żeby sobie przypomnieć co nie co...
Zgadza się.jamakot pisze:fantastico!![]()
ale w filmie bronie też chyba mieli zielone
Cieszę się, że dodaję motywacji aczkolwiek pod koniec muszę przyznać, że od niechcenia parę rzeczy robiłem już "aby szybciej" przez co efekt jest widoczny na zdjęciach - w realu nie widać :pBrowar pisze:No efekt nie ten sam ale podobny, lecz bardzo imponujący jak dla mnie jeden z lepszych etyryków jakie widziałem.
Poziom malowania o wiele lepszy niż moje hosty ;p ale patrząc na twoje i widząc jak rozegrałeś sprawę etyryków aż mi się chce brać za przemalowywanie :/. Mam dość sporo jeszcze do pomalowania w swojej armii wiec przemalowanie odłożę na później ale widząc takie prace dostaje motywacji ^^ gratki świetny projekt wraitów BTW uwielbiam Goblińsko, Orkowe VC GJ keep it up.
Komiksowy? To chyba przez format modeli ;pSzaman pisze:bardzo fajny klimat - taki groteskowy, komiksowy
Dziękujębem pisze:Fajne, fajneWolałabym zdjęcia na innym tle. Najlepsze wyszły bronie