Ogre Kingdoms by Bania
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ogre Kingdoms by Bania
Bullsi skonczeni.
Tyrant WiP
Butcher WiP
BSB WiP
Gnoblary WIP
Nie lubie, nie umiem i nie mam czasu na zwykłe malowanie dlatego cala armia procz 2 bohaterów (z poprzedniej armii) bedzie bejcowana. Konwersjami bawi sie Browar i Badruk - wszyscy bohaterowie z bullsów, bullsi bez tarcz, ironi beda bardziej opancerzeni itd. Klimat armii to typowe ogry, raczej w kierunku imperialnych.
w booku sa historie o butcherach ktorzy jedli za duzo chaośników i potem mieli rozne mutacje w tym wiele rąk, nie chcialem zeby to był Goro dlatego tylko 1 dodatkowaAfro pisze:bardzo fajne ogry, jedna rzecz mi natomiast nie pasuje - trzecia ręka butchera jakoś psuje obraz całości.
Imho powinieneś malować wszystkie ciała ogrów jednym kolorem. No i broń boże nie zostaw takiej krwi na rzeźniku! Mam nadzieję, że bejca to ładnie przyciemni (jeśli ten model będzie bejcowany), albo Ty to zrobisz pędzelkiem Ciekawy fh na sztandarze.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
IMO najlepiej w tej bejcy wyszły gnoblary i metaliki. Co do ogrzej skóry to mam wrażenie że jest ona za jasna, choć może to wina zdjęć...
Najbardziej w oczy kole ten dżem truskawkowy którym się upaćkał rzeźnik Ale to zapewne jeszcze dopracujesz
Najbardziej w oczy kole ten dżem truskawkowy którym się upaćkał rzeźnik Ale to zapewne jeszcze dopracujesz
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Aron_Banalny
- Masakrator
Zajebiste grubasy. Tyrant i BSB rocks, ale butcher taki kiepawy, nawet nie chodzi o tą trzecią rękę. może malowanie lepsze by go podrasowało, teraz jest jakiś taki za mdły.
konwersje herosów klasa
konwersje herosów klasa
Takie sobie,ja bym pomalował lepiej.
While faithless traitors still live, there can be no forgiveness.