Arena of Death - ogólnie
Arena of Death - ogólnie
czyli kto i kiedy
warto by z wyprzedzeniem informować o zakładaniu aren, ew, dodatkowe info
temat założyłem bo chcę się zapytać kiedy będzie kolejna, a może się komuś przydać
warto by z wyprzedzeniem informować o zakładaniu aren, ew, dodatkowe info
temat założyłem bo chcę się zapytać kiedy będzie kolejna, a może się komuś przydać
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Następną arenę prawdopodobnie będzie prowadził Murmandus a kiedy? No ta arena pewnie się skończy tak w weekend. Więc od przyszłego tygodnia można spokojnie wyczekiwać nowej areny. Korzystajcie więc z czasu i przemyślcie co tam zamierzacie wkleić.
Paskudny uśmiech power gamera
no właśnie po to było moje pytanie
chce się przygotować
@warkseer:
aż tak to Ci się nie podoba ?
to że spamer ze mnie i biorę udział w dyskusjach na wielu frontach oraz mam sporo wolnego czasu chyba nie jest przestępstwem
no offence ofc.
chce się przygotować
@warkseer:
to że spamer ze mnie i biorę udział w dyskusjach na wielu frontach oraz mam sporo wolnego czasu chyba nie jest przestępstwem
no offence ofc.
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Proponuje robić to szybko.Nitrox pisze:O naprawdę fajny temat .
To można w sumie przygotowywać się na następną arene i w końcu wziąć udział .
Przestępstwem jak najbardziej nie, ale mam nadzieje że masz blade pojęcie o tym że postacie na arenie należy odgrywać a nie kłócić się z mistrzem aren że to co postacie zrobiły nie jest możliwe bo na krzywej gaussa jest to zbyt blisko biegunowej...Zwolin pisze:no właśnie po to było moje pytanie
chce się przygotować
@warkseer:
no offence ofc.
żeś mnie rozwalił
to że coś jest blisko bieguna nie oznacza że jest niemożliwe a że jest mało prawdopodobne
ale oczywiście nie będę się kłócił, bo to tak jak w RPG a tam się nie kłóci bo wtedy zabawa jest do d...
to że coś jest blisko bieguna nie oznacza że jest niemożliwe a że jest mało prawdopodobne
ale oczywiście nie będę się kłócił, bo to tak jak w RPG a tam się nie kłóci bo wtedy zabawa jest do d...
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
Skończcie pierdzielić ja już szykuje następną postać na zasadach Murma mam nadzieje że nie pozmienia specjalnie żebym nie miał zonka
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Poważnie?Zwolin pisze:żeś mnie rozwalił
To dobrzeZwolin pisze: ale oczywiście nie będę się kłócił, bo to tak jak w RPG a tam się nie kłóci bo wtedy zabawa jest do d...
Kolejny egzekutor dark elficki? Może tym razem się przebijeGarG pisze:Skończcie pierdzielić ja już szykuje następną postać na zasadach Murma mam nadzieje że nie pozmienia specjalnie żebym nie miał zonka
-
- Masakrator
O kurza stopa, ty znasz system Murma?Skończcie pierdzielić ja już szykuje następną postać na zasadach Murma mam nadzieje że nie pozmienia specjalnie żebym nie miał zonka
Tak ad rem, dzisiaj kończę moją edycję areny i pozwolę sobie podziękować wszystkim, którzy brali w niej udział.
To my Ci dziękujemy stary za dobrą zabawę .
Też może już zacznę pisać historyjkę nowej postaci. Może tym razem nie dednie w 1 walce ...
Też może już zacznę pisać historyjkę nowej postaci. Może tym razem nie dednie w 1 walce ...
"Spam jest sztuką, której nikt nie potrafi zrozumieć" - Anyix
"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein
"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt
"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein
"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nikt nie zna mojego systemu, może się tylko domyślać bo nikomu nic nie ujawniałem poza ogólnymi założeniami co kiedyś pisałem w teracie któreś aren by przybliżyć nieco mechanikę.
Tym razem niespodzianka Ale jeszcze nie jeden egzekutor moj zagości na tej arenie ( chociaz znow mi zrobiłeś chęć na kolejnego egzeka ale to juz pewnie na następną areneJab pisze:Kolejny egzekutor dark elficki? Może tym razem się przebije
I my dziękujemy i liczymy na kolejne tak udane arenyVarinastari pisze:Tak ad rem, dzisiaj kończę moją edycję areny i pozwolę sobie podziękować wszystkim, którzy brali w niej udział.
I na Tym właśnie się opieramMurmandamus pisze:Nikt nie zna mojego systemu, może się tylko domyślać bo nikomu nic nie ujawniałem poza ogólnymi założeniami co kiedyś pisałem w teracie któreś aren by przybliżyć nieco mechanikę.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
odkąd weszły tak będą już:
pamiętajmy:
-z chabety jest szansa zlecieć.
-czarowanie może się nie udać, może zostąć zdispelowane, może misscastnąć i działa nieco inaczej jak w młotku.
pamiętajmy:
-czarowanie może się nie udać, może zostąć zdispelowane, może misscastnąć i działa nieco inaczej jak w młotku.
Jako reprezentant krasnoludzkich zawodników (samozwańczy...) oficjalnie PROTESTUJE! Niech topory i młoty będą narzędziem walk i niech one dadzą odpowiednie powody by móc wykreślać krzywdy zadane krasnoludzkiej rasie!Murmandamus pisze:odkąd weszły tak będą już:
pamiętajmy:
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
magia w ograniczonym zakresie - nie jako główne narzędzie - nie jest zła
tak samo koniki
krasnoludom można to jakoś wynagrodzić np. dodatkowo mogą wybrać jedną runę
tak samo koniki
krasnoludom można to jakoś wynagrodzić np. dodatkowo mogą wybrać jedną runę
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
-
- Masakrator
Konie i magia to zło na Arenie. Takie jest moje zdanie.
PS. No skoro czarujemy, to mogę sobie poGATEWAY-ować cosik, Murm?
PS. No skoro czarujemy, to mogę sobie poGATEWAY-ować cosik, Murm?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nie pogatwayujesz niestety obecnie supportowana magia to kapłańska, nekro i inkantacje, Z heraldami tzeencha zastanowię się jeszcze co zrobię a na pewno na niczym nie będą jeździć skoro nie mają możliwości wykupienia wierzchowca. Po za tym czary są wymyślane na nowo przezemnie choć może niektóre wzoruje na młotkowych. Zresztą konie i magia bywały już u mnie i nie robiły większej furory.