Właściwie to z nieuwagi. Z przodu dzwonka znaczek zakleiłem, a z tyłu już zapomniałem1. czemu kilof ma trzonek od szpadla czy innej łopaty?
2. czemu runelord-mikołaj ma skaveński znaczek na dzwonku?

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Właściwie to z nieuwagi. Z przodu dzwonka znaczek zakleiłem, a z tyłu już zapomniałem1. czemu kilof ma trzonek od szpadla czy innej łopaty?
2. czemu runelord-mikołaj ma skaveński znaczek na dzwonku?
Faktycznie - niektóre elementy wyglądają jak bejca. Obstawiam, że Twoja luba jest za bejcąFoalooke pisze:ja mam takie dziwne pytanie do Jacuchny - czy figsy są malowane normalnie czy bejcowane ?? debatujemy na ten temat ostro z moją Ukochaną i nie możemy dojść do porozumienia( dla utrudnienia nie powiem kto za którą opcją jest)
Nie, żadna z tych figurek nie jest bejcowana. A myślisz konkretnie o których figurkach? Bo np hammererzy są z okresu kiedy kupiłem sobie washe i są tym prawie cali pokrycia mam takie dziwne pytanie do Jacuchny - czy figsy są malowane normalnie czy bejcowane ?? debatujemy na ten temat ostro z moją Ukochaną i nie możemy dojść do porozumienia( dla utrudnienia nie powiem kto za którą opcją jest)
Bo ma tak jakby łokieć do góry.tedzio pisze:Ta lewa ręka ciągle mi się wydaje taka, jakby ktoś mu ją wykręcił o 180. Tak dziwnie wygląda.
Bo ten treeman ma przeprosty w łokciachBo ma tak jakby łokieć do góry.