Tfurczość BEM - Damselka 29.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Powergamer Rozpiskowy
Re: Tfurczość BEM - Ghule TT 6.06
Sympatyczne ścierwojady. Cieszę się, że moim nędznym imperialistom będzie dane się z nimi bić.
Oj nie będzie, bo to nie shyymaLuschke pisze:Sympatyczne ścierwojady. Cieszę się, że moim nędznym imperialistom będzie dane się z nimi bić.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Fajne te Ghule
Takie Khornickie
Właśnie też ten temat przerabiam i muszę przyznać, że trochę mnie zainspirowały. Mnie nie odstraszają, a wręcz przeciwnie bardzo mi się podobają te modele. Pomimo, że jest to TT to chyba jak dla mnie za mało ekspresywne podstawki - ale podstawki to moje zboczenie więc nie przejmuj się. Jak zwykle prace starannie zrobione tylko szkoda, że nie dla Ciebie. Kiedy dla Siebie zaczniesz malować? Ciekaw jestem jaki poziom malowania byś utrzymała dla swoich figsów
Takie Khornickie
Właśnie też ten temat przerabiam i muszę przyznać, że trochę mnie zainspirowały. Mnie nie odstraszają, a wręcz przeciwnie bardzo mi się podobają te modele. Pomimo, że jest to TT to chyba jak dla mnie za mało ekspresywne podstawki - ale podstawki to moje zboczenie więc nie przejmuj się. Jak zwykle prace starannie zrobione tylko szkoda, że nie dla Ciebie. Kiedy dla Siebie zaczniesz malować? Ciekaw jestem jaki poziom malowania byś utrzymała dla swoich figsów
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Typowe, dziewczyna to jakoś gładko wychodzi. Tak o, po prostu zaczynają malować i kaleczą a potem DUP! i nagle same dobre prace.Swoją pierwszą figurkę pomalowałam jakiś rok temu, ale faktycznie maluję gdzieś od grudnia. W sumie wszystkie figurki, które kiedykolwiek pomalowałam są w tej galerii. Raczej dużo to tego nie ma
Klient nasz panPiotras pisze:Tylko podstawki strasznie biedne... Cokolwiek tam dodać, nawet zdechłą jaszczurkę Albo uschnięta trawę...
Za sto lat :<Daw pisze:Kiedy dla Siebie zaczniesz malować? Ciekaw jestem jaki poziom malowania byś utrzymała dla swoich figsów
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
jedna uwaga co do ghuli i wilka - coś czego nie lubie i staram się w swoich modelach tego unikać - pozostawiłaś niezalepione szczeliny i bardzo widać co było doklejane. Odrobina GS, chwilka pracy i efekt znacznie lepszy od razu.
Co do malowania to szczerze mówiąc ghule mi zupełnie nie przypadły do gustu shaman już lepszy chociaż też przydało by się trochę poprawek podobnie jak dodanie większej ilości szamańskiego ekwipunku bo poza lagą z księżycem nic nie wskazuje na to, że to szaman. Jakieś zwoje, medaliony ukradzione, grzybki itp. Niby ma te sakiewki jeszcze ale jakoś mi brakuje u niego takiego typowego szmelcu którym zieloni szpanują
no i jak już pisali poprzednicy - metaliki ok ale wilkowi by się przydało jeszcze trochę farby i szaty się moim zdaniem aż proszą o mocniejsze cieniowanie.
Pozdro
Co do malowania to szczerze mówiąc ghule mi zupełnie nie przypadły do gustu shaman już lepszy chociaż też przydało by się trochę poprawek podobnie jak dodanie większej ilości szamańskiego ekwipunku bo poza lagą z księżycem nic nie wskazuje na to, że to szaman. Jakieś zwoje, medaliony ukradzione, grzybki itp. Niby ma te sakiewki jeszcze ale jakoś mi brakuje u niego takiego typowego szmelcu którym zieloni szpanują
no i jak już pisali poprzednicy - metaliki ok ale wilkowi by się przydało jeszcze trochę farby i szaty się moim zdaniem aż proszą o mocniejsze cieniowanie.
Pozdro
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Szaman jak dla mnie spoko gdyby poprawić futro na wilku .
Natomiast Ghule IMO bardzo słabe jak na twoje umiejętności, dużo washa, słaba; dwu-kolorowa kolorystyka. Na dodatek ubogie i nudne podstawki
Natomiast Ghule IMO bardzo słabe jak na twoje umiejętności, dużo washa, słaba; dwu-kolorowa kolorystyka. Na dodatek ubogie i nudne podstawki
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ech... Napiszę jeszcze raz: ghule są na TT, a podstawki takie chciał klient. Nad szamanem jeszcze trochę przysiedzę.Arbiter Elegancji pisze:Szaman jak dla mnie spoko gdyby poprawić futro na wilku .
Nie mój model, nie będę nic doczepiaćRakso_The_Slayer pisze:shaman już lepszy chociaż też przydało by się trochę poprawek podobnie jak dodanie większej ilości szamańskiego ekwipunku bo poza lagą z księżycem nic nie wskazuje na to, że to szaman. Jakieś zwoje, medaliony ukradzione, grzybki itp. Niby ma te sakiewki jeszcze ale jakoś mi brakuje u niego takiego typowego szmelcu którym zieloni szpanują
O co Ty mnie posądzasz? ;PSkavenblight pisze:Nie oglądaj meczu
konwersja z tego co widze robiona z metalowego fanatyka, szata na nogach to GS, nozki(prawdopodobnie?) i wilczek od wolf ridersow, noża na fotkach dobrze nie widać, a mieszki wygladaja na GS(choc moge sie mylic), zwienczenie tej jego lagi niestety nic mi nie mówi, nie zbieram OnG i jedynie moge przypuszczac, ze ten rogal pochodzi z jakiegos sztandaru albo od jakiegos 4-5ed shamana