OŚWIĘCIMSKI SLAUGHTER - 2350pkt 05/06/2010

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Re: OŚWIĘCIMSKI SLAUGHTER - 2350pkt 05/06/2010

Post autor: Szymon »

Gratulacje spoko turnieju .Postaram się ze Zdzichem wpaść jeśli będzie miał czas .
Grałem HE
Arcy4lvl(RoF,SW,DS,+5WS)
Magiczka2lvl(DS,wybiera spelle)
Magiczka1lvl(RoC,DS)
BSB z BB
2x10 łuków
20WL(FCG,BOB)
9PG(FCG,BoS)
Lion chariot
5 SW
4xbolce

1 Solo kto widział ten wie (przyfarciłem a on miał pecha co więcej mogę powiedzieć )
18:2 dla mnie
2Andrzej (Spieprzyłem miałem się kitrać za górka i walić komety ale cóż zrobiłem inaczej i dostałem :/)
0:20 w plecy
3 Kocitz ( prosto bolce jechały :) WL z BB miazga :) duże znaczenie miało wyłączenie BB , przeważałem w walce ,magi i strzelaniu .
Przeciwnik słabą magie wybrał i nie umiał z bolców trafić w moich załogantów .)
Dzięki za miłą grę .ogólnie testowałem rozpe he i zająłem 12 miejsce.

Awatar użytkownika
Gregory980
Warzywo

Post autor: Gregory980 »

WYNIKI wysłane dzisiaj - jutro pewnie będą wklejone do rankingu.

Tutaj możecie znaleźć pierwszą paczkę zdjęć - druga będzie pod koniec tygodnia dopiero, bo drugi aparat na razie jest niedostępny

http://chomikuj.pl/gregory980 (part 1 i 2) 67zdjęcia - jedne lepsze inne gorsze

sorki za małe opóźnienie - zaraz będą te zdjęcia dopiero

Za chwileczkę będą wszystkie zdjęcia z mojego aparatu na Picasa pod koniec tygodnia będą następne zdjęcia. Na razie nacieszcie się tylko tyloma

http://picasaweb.google.pl/104528110509 ... 0506201002#
gg351028
Obrazek

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Pierwsze zdjęcie i powiało wspomnieniami :mrgreen:
Dobrze się z wami grało :D

Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Post autor: Młynek »

Ja również dziękuje za super turniej.Świetna atmosfera, sporo czasu +przerwa obiadowa
no i wymagający przeciwnicy.Grałem danonkami na kiperze +klocek plagusów z grubasem na tronie.reszta to standard w postaci flamerów,2xpsy,seekerki z sztandarem syreny i 2xhorrory.

Moje bitwy:

1)Ździchu Empire na standardzie 2 tanki 3 działa altar plus greatswordzi i kupa magi.

Ogólnie jak to z empire zaczołem mocno defensywnie licząc na remis.Pierwsze tury to chowanie kipera prze działami za lasem,jeden canon tylko widział ale raz nie przebił raz przestrzelił.Po zniszczeniu 2 dział zsyrenkowałem greatswordów z magami,troche szachów flamerzy trzymajacy jednego tanka a plagusi drugiego i udało się zrobic wynik 15:5
Miła bezstresowa bitwa z fajnym przeciwnikiem troche pecha przy strzelaniu z dział i spoko wynik dla danonków.

2)Przemek Kulpiński Empire na standardzie 2 tanki 3 działa altar, outriderzy i kupa magi.

Znowu fatalny pairing,znowu totalnie defensywne wystawienie na remis..W tej bitwie morrslieb chyba mocno pomagał bo miałem świetne wardy :).Przemek przy niezłej magi i strzelaniu zabił mi dosłownie tylko kilka furi zaczeliśmy się szachowac bo na środku stał spory lasek.Flamerzy wypruli na 12 cali do lasu żeby obciąc mu marsz na kilku oddziałach.
Potem pech w postaci wybuchających 2 canonów i zaczołem szalec kiperem u seekerkami.
Dobiłem ostatni canon furiami,seekerki zmieliły kuszników.Kiper wciągnoł syreną kawalerie.
Jeden tank obtłukłem magią drugi wbił się w plagusów z grubasem i został społowiony.Na koniec kiper i flamerzy zabili klocek z magami i znowu dobry wynik dla demonów 15:5
Również bardzo miły przeciwnik z którym ostatnio często jest mi dane grac.Sorry za te okrutne wardy na furiach :p

3)Skaven Woch z Lordem magiem na smoku full magia 2 kawy ,dragon ogry,2 działa i 2 gateweye :(

Zaczeło się kiepsko, słaba znajomośc zasady murków zaowocowała szarża knechtów w flamerów.Skaven dobrze bronił dział swoimi szitami i schował lorda na smoku za domkiem żebym go nie mógł zsyrenkowac.Potem nie zdispelowałem czaru katapulty nurglowej
który zabił mi 3 seekerki i prawie 2 regony furi :( No i w 3 turze pomyliłem się o pół cala i dragon ogry wpradły w psy.Dodatkowo kiper szarżujący knightów rzuca 5 pałek na trafienie :p i przegrywa na sczeście bez ran.Ale od 3 tury wszystko sie zmieniło.Jego smok wbił się w pieski pokruszył połowę a potem nie zdispelował beast covers jeden piesek przytrzymał
dużego maga i kiper wpadł w plecy smoka.
W kluczowej fazie magi udało mi się na 6 kostkach zdispelowac brame która weszła na 19 bodajże,psy zbrejkowały dragon ogry.Potem jescze ważna szarża na maruderów z 2 magami z boku która nie doszła(ach te rzuty na 4+ :D) i na końcu bitwy musiałem zsyrenowac maga z ostatnią bramą.Skończyło się 16:4 po bardzo funowej i smiechowej bitwie z naprawdę miłym przeciwnikiem.

Udało się wygrac turniej i zgarnąc kopertę nagrodową :D
Bardzo fajna miejscówka ,spora sala, za scianą fajna pizzeria z miłą kelnerką, dobrą pizza
i drineczkami :D

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

ODPOWIEDZ