Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
-SaH-
Chuck Norris
Kontakt:

Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Post autor: -SaH- »

Meksyk musi wygrać, jeśli chce wyjść z grupy (ale powiedziałem, a kto nie chce:P)
Więc stawiam na Meksyk.

Natomiast Francja - Urugwaj to zagadka dla mnie, ale obstawiam raczej Francję, niestety swoją drogą :)
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council

Awatar użytkownika
Lueviel
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lueviel »

Te liczę na zwycięstwo Urugwaju. Wierzę, że dojdą do 1/4 :)
Niech Forlan i Suarez pokażą na co ich stać.
WFB: Ogre Kingdoms

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Francuzi są słabi i niezgrani, padną :)

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Dziś kibicuję RPA i Urugwajowi. Choć nie mam pojęcia o sile drużyn :P Piłką interesuję się duzo mniej niż kiedyś, ale MŚ to jest coś wyjatkowego i będę oglądał w miarę możliwości wszystkie mecze.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Miłośnikiem piłki nie jestem ale mistrzostwa oglądać trzeba. Kto wygra ? Tradycyjnie i od lat tak samo .. Holandia!! Holandia!! Holandia!! =D>
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Ja bym dzisiaj spokojnie postawił na Urugwaj, powinien zmieść żabojadów.
Co do drugiego meczu, to przypuszczam, że będzie coś koło remisu z drobną przewagą Meksyku.
Co do całego mundialu, to wiem że będzie to niepopularne zdanie, ale kibicuję Niemcom. 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Kielon pisze: Co do całego mundialu, to wiem że będzie to niepopularne zdanie, ale kibicuję Niemcom. 8)
browar za odwage:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
-SaH-
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: -SaH- »

Henry wbije ręką :) postawiłem dla fanu za 2 zł na właśnie takie mecze, co albo tak albo tak i 170 albo 300 zł, więc musi wygrać Francja i Meksyk, potem największy stres to Ghana z Serbią, postawiłem na Ghanę :P

No a w całym Mundialu to serce za Holandią, rozum za Hiszpanią, zdecydowanie nie chcę Włochów i Argentyny, Diego musi odejść!
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Boniek z Hondurasu na króla strzelców :D
Mam nadzieje, że Francja przegra z Urugwajem.
Obrazek

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

-SaH- pisze:Henry wbije ręką :)
Cała Irlandia się śmiała jak brzęczał, że to obrońca Uruków ręką zagrał :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Kielon pisze: Co do całego mundialu, to wiem że będzie to niepopularne zdanie, ale kibicuję Niemcom. 8)
Nie ty jeden.

solkan
Wałkarz

Post autor: solkan »

Całym sercem jestem za WKS
kibicuje także Argentynie
A nienawidze:Portugalie,Niemcy,....Hiszpanie

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

Ja bym się najbardziej cieszył jakby wygrała Słowacja albo Serbia, ale w sumie to jak naszych nie ma to na dobrą sprawę zwisa mi kto wygra

co do meczów, to postawiłem na Francję 3 dyszki dzisiaj.( nie muszę chyba mówić co teraz o nich uważam :P) Za to mecz otwarcia dałem za taką samą sumę na remis więc i tak jestem do przodu

Realnie patrząc to największe szanse ma chyba Hiszpania, są na fali. Anglia też ma spore szanse, Stany Zjednoczone jak pokazał zeszłoroczny puchar konfederacji są bardzo nieobliczalne i mogą sprawić niespodziankę.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

JA też niemcy. Grają solidnie od zawsze i mają naszych ludzi w składzie ;)
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Grodzio
Chuck Norris

Post autor: Grodzio »

Ja obstawiam Hiszpanię, silna młoda ekipa, fakt troche podziałów jest w niej ale jest dynamiczna i walczy z nimi no i oczywiśćie mają swój temperament w grze.

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

moim zdaniem hiszpania to taka lepsza barcelona.
skoro są lepsi od najlepszego klubu na świecie mają duże szanse na wygranie mistrzostw. wierze, że im się uda.
ciekawy mecz zapowiada się w 1/8 finału. może się zdarzyc tak, że będzie grac ze sobą 2 faworytów. hiszpania i brazylia

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Matusz pisze:to postawiłem na Francję 3 dyszki dzisiaj.( nie muszę chyba mówić co teraz o nich uważam :P)
Ładnie grali, jest szansa, że się rozkręcą. Szkoda tylko że mają takiego trenera...

Moje typy na dzisiaj:
Korea - Grecja 1:1
Argentyna - Nigeria 1:2
Anglia - USA 2:1
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Voodoo pisze:
Matusz pisze:to postawiłem na Francję 3 dyszki dzisiaj.( nie muszę chyba mówić co teraz o nich uważam :P)
Ładnie grali, jest szansa, że się rozkręcą. Szkoda tylko że mają takiego trenera...

Moje typy na dzisiaj:
Korea - Grecja 1:1
Argentyna - Nigeria 1:2
Anglia - USA 2:1
Mi sie totalnie nie podobala ich gra. Bez pomyslu i mega nieskutecznie. Generalnie imho mecz przez pierwsze 20 min zapowiadaj sie fajnie, a wyszlo mega srednio...

Awatar użytkownika
Grodzio
Chuck Norris

Post autor: Grodzio »

Nieukrywajmy że reprezentacja Francji swoje lata ma, brakuje im młodych zawodników którzy odpowiednio rozgrywaliby piłke, fakt faktem że mają doświadczenie ale jak dla mnie tempo już nie takie.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Licze na Włochów, Argentyne, Niemców no i Espanol ;)

ODPOWIEDZ