Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
Meksyk musi wygrać, jeśli chce wyjść z grupy (ale powiedziałem, a kto nie chce:P)
Więc stawiam na Meksyk.
Natomiast Francja - Urugwaj to zagadka dla mnie, ale obstawiam raczej Francję, niestety swoją drogą
Więc stawiam na Meksyk.
Natomiast Francja - Urugwaj to zagadka dla mnie, ale obstawiam raczej Francję, niestety swoją drogą
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
Ja bym dzisiaj spokojnie postawił na Urugwaj, powinien zmieść żabojadów.
Co do drugiego meczu, to przypuszczam, że będzie coś koło remisu z drobną przewagą Meksyku.
Co do całego mundialu, to wiem że będzie to niepopularne zdanie, ale kibicuję Niemcom.
Co do drugiego meczu, to przypuszczam, że będzie coś koło remisu z drobną przewagą Meksyku.
Co do całego mundialu, to wiem że będzie to niepopularne zdanie, ale kibicuję Niemcom.
Henry wbije ręką postawiłem dla fanu za 2 zł na właśnie takie mecze, co albo tak albo tak i 170 albo 300 zł, więc musi wygrać Francja i Meksyk, potem największy stres to Ghana z Serbią, postawiłem na Ghanę
No a w całym Mundialu to serce za Holandią, rozum za Hiszpanią, zdecydowanie nie chcę Włochów i Argentyny, Diego musi odejść!
No a w całym Mundialu to serce za Holandią, rozum za Hiszpanią, zdecydowanie nie chcę Włochów i Argentyny, Diego musi odejść!
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
Nie ty jeden.Kielon pisze: Co do całego mundialu, to wiem że będzie to niepopularne zdanie, ale kibicuję Niemcom.
Ja bym się najbardziej cieszył jakby wygrała Słowacja albo Serbia, ale w sumie to jak naszych nie ma to na dobrą sprawę zwisa mi kto wygra
co do meczów, to postawiłem na Francję 3 dyszki dzisiaj.( nie muszę chyba mówić co teraz o nich uważam ) Za to mecz otwarcia dałem za taką samą sumę na remis więc i tak jestem do przodu
Realnie patrząc to największe szanse ma chyba Hiszpania, są na fali. Anglia też ma spore szanse, Stany Zjednoczone jak pokazał zeszłoroczny puchar konfederacji są bardzo nieobliczalne i mogą sprawić niespodziankę.
co do meczów, to postawiłem na Francję 3 dyszki dzisiaj.( nie muszę chyba mówić co teraz o nich uważam ) Za to mecz otwarcia dałem za taką samą sumę na remis więc i tak jestem do przodu
Realnie patrząc to największe szanse ma chyba Hiszpania, są na fali. Anglia też ma spore szanse, Stany Zjednoczone jak pokazał zeszłoroczny puchar konfederacji są bardzo nieobliczalne i mogą sprawić niespodziankę.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
JA też niemcy. Grają solidnie od zawsze i mają naszych ludzi w składzie
Ja obstawiam Hiszpanię, silna młoda ekipa, fakt troche podziałów jest w niej ale jest dynamiczna i walczy z nimi no i oczywiśćie mają swój temperament w grze.
moim zdaniem hiszpania to taka lepsza barcelona.
skoro są lepsi od najlepszego klubu na świecie mają duże szanse na wygranie mistrzostw. wierze, że im się uda.
ciekawy mecz zapowiada się w 1/8 finału. może się zdarzyc tak, że będzie grac ze sobą 2 faworytów. hiszpania i brazylia
skoro są lepsi od najlepszego klubu na świecie mają duże szanse na wygranie mistrzostw. wierze, że im się uda.
ciekawy mecz zapowiada się w 1/8 finału. może się zdarzyc tak, że będzie grac ze sobą 2 faworytów. hiszpania i brazylia
Ładnie grali, jest szansa, że się rozkręcą. Szkoda tylko że mają takiego trenera...Matusz pisze:to postawiłem na Francję 3 dyszki dzisiaj.( nie muszę chyba mówić co teraz o nich uważam )
Moje typy na dzisiaj:
Korea - Grecja 1:1
Argentyna - Nigeria 1:2
Anglia - USA 2:1
Mi sie totalnie nie podobala ich gra. Bez pomyslu i mega nieskutecznie. Generalnie imho mecz przez pierwsze 20 min zapowiadaj sie fajnie, a wyszlo mega srednio...Voodoo pisze:Ładnie grali, jest szansa, że się rozkręcą. Szkoda tylko że mają takiego trenera...Matusz pisze:to postawiłem na Francję 3 dyszki dzisiaj.( nie muszę chyba mówić co teraz o nich uważam )
Moje typy na dzisiaj:
Korea - Grecja 1:1
Argentyna - Nigeria 1:2
Anglia - USA 2:1
Nieukrywajmy że reprezentacja Francji swoje lata ma, brakuje im młodych zawodników którzy odpowiednio rozgrywaliby piłke, fakt faktem że mają doświadczenie ale jak dla mnie tempo już nie takie.