A usta sluza do jedzenia - nie moglem sie postrzymac. Uzaleznilem sie od tego tematu :]Kefas pisze:Stosunki analne 2 facetów to coś normalnego?Ja słyszałem, że odbyt służy do robienia kupy, a nie jako narząd płciowy chociaż wiele osób mogłoby mnie za taki pogląd zasztyletować
Adopcje/Sierocińce
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Adopcje/Sierocińce
Nie no ja z kolegą oglądałem "M" na świetlicy, żeby się pobrechtac ;P Na żywo puszczaliśmy komentarze a'la podróbki Borewicza, które rządziły w necie w tamtych czasach..... A że siedziały z nami fajne dziewczyny...
-
- Masakrator
Ależ się sfrustrowaliście tym , jak go nazwałem, niemerytorycznym przykładem
Troszkę więcej dystansu bo wam od gorąca i stresu ciśnienie strzeli
Nota bene:
Troszkę więcej dystansu bo wam od gorąca i stresu ciśnienie strzeli
Nota bene:
Można, lecz tego nie uczyniłem. Chłopaki na forum dali się nieźle sprowokowaćMożna jeszcze porównywać do siebie modele pozytywnych rodziców, gdzie związki hetero i tak górują. Nie wiem czemu ludzie porównują złą, patologiczną rodzinę hetero, do dobrych, i prawowitych homo?
Dobra, panie Omnibusie. Nie zarzucaj komuś braku wiedzy Zwłaszcza, jeśli przesłanki do uczynienia takowej akuzacji są mocno wątpliwe. Chyba, iż miało być to celowe ad personamNie uważam żeby model A był lepszy od B... obydwa są złe... chcesz wiedzieć dlaczego, poczytaj, poszperaj, doedukuj się w tej kwestii z pewnością wyjdzie Ci to na dobre :> tzn model A wiadomo czemu zły ale nie każdy wie dlaczego mode B jest zły bo niby wszystko cacy. Dwie kochające mamusie ( mimo, że często jest tak że jedna z pań jest bardzo męska i gra rolę faceta), dużo kasy, obydwie wykształocone ale coś jest nie tak... wiele osób nie wie właśnie co jest nie tak w tym że dwie panie/panowie chcą wychowywać dziecko... kilka hasłowych argumentów jest w petycji reszta w mądrych książkach, internecie czy od znawców tematu. Poważnie, warto o tym się dowiedzieć więcej zanim...