zostawcie tego od bestii, nr.1902, jeśli można

Moderator: swieta_barbara
Ja zmieniam armię co turniej, więc prosze mi nic nie zmieniać.adeon pisze:Zgadza sie, taka funkcjonalnosc jest przewidziana, ale jeszcze nie na tym etapie. Dlatego jesli ktos zmienil armie niech wysle maila/PW do mnie z iformacja na jaka armie mu zmienic.Gobos pisze:zauwazylem ze automatyczne zglaszanie nie uwzglednia tego ze ktos moze grac roznymi armiami - gracze maja przypisane armie z zeszlorocznego rankingu, co nie zawsze sie zgadza.
Zaczynam sie powoli wkurzac - LUDZIE !! SPRAWDZAJCIE CZY JUZ WAS NA LISCIE GRACZY NIE MA, ZANIM DODACIE SIE 2 RAZ !!!!!!!!!szafa@poznan pisze:w rankingu jest dwoch wojciechów szafałowiczów, jeden gra bestiami a drugi mortalami.
zostawcie tego od bestii, nr.1902, jeśli można
W miejsce armia może - UndividedJedy Knight pisze:Ja zmieniam armię co turniej, więc prosze mi nic nie zmieniać.adeon pisze:Zgadza sie, taka funkcjonalnosc jest przewidziana, ale jeszcze nie na tym etapie. Dlatego jesli ktos zmienil armie niech wysle maila/PW do mnie z iformacja na jaka armie mu zmienic.Gobos pisze:zauwazylem ze automatyczne zglaszanie nie uwzglednia tego ze ktos moze grac roznymi armiami - gracze maja przypisane armie z zeszlorocznego rankingu, co nie zawsze sie zgadza.
Cała ta heca z armiami jest przeżytkiem "minionej epoki", gdzie jak ktoś uzbierał jedną armię, to na pięć lat mu musiała wystarczyć, a "armii klubowych" nie było.
trikk pisze: UPSSS ;]
Rafał Bieliński, proszę o usunięcie tego 2000 cośtamcośtam
Id, mocium Panie, Id trzeba swoje podaczafael pisze:Ja prosilbym o zmiane
Grzegorz Tartas pozycja nr - 10 pkt 18
Nie naleze juz od dawna do szybkiego szpila (dokladnie od pierwszej polowy tamtego rankingu)
Moim "nowym" klubem jest Vendetta
z gory dziekuje
Zulus pisze:Dzieki wielkieale jest jeszcze jedno ale: Suchy to ksywa nie nazwisko, powinno byc Grzesiek "Suchy" Bondaruk - id 1063
Hehe, u nas na serwie Draconisu działo się tak samo.adeon pisze:Hej, moja strona do godziny 24 nie bedzie dzialac - zostal przekroczony limit transferowy - winowajca jest plik z wynikami z poprzedniego sezonu - zjadl 750mb z 1Gb limitu, takze zostal wyciety. Jakby ktos potrzebowal, to podesle mailem.