Ranking Ligi WFB 2007/2008
Moderator: swieta_barbara
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Ja zmieniam armię co turniej, więc prosze mi nic nie zmieniać.adeon pisze:Zgadza sie, taka funkcjonalnosc jest przewidziana, ale jeszcze nie na tym etapie. Dlatego jesli ktos zmienil armie niech wysle maila/PW do mnie z iformacja na jaka armie mu zmienic.Gobos pisze:zauwazylem ze automatyczne zglaszanie nie uwzglednia tego ze ktos moze grac roznymi armiami - gracze maja przypisane armie z zeszlorocznego rankingu, co nie zawsze sie zgadza.
Cała ta heca z armiami jest przeżytkiem "minionej epoki", gdzie jak ktoś uzbierał jedną armię, to na pięć lat mu musiała wystarczyć, a "armii klubowych" nie było.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Zaczynam sie powoli wkurzac - LUDZIE !! SPRAWDZAJCIE CZY JUZ WAS NA LISCIE GRACZY NIE MA, ZANIM DODACIE SIE 2 RAZ !!!!!!!!!szafa@poznan pisze:w rankingu jest dwoch wojciechów szafałowiczów, jeden gra bestiami a drugi mortalami.
zostawcie tego od bestii, nr.1902, jeśli można
W miejsce armia może - UndividedJedy Knight pisze:Ja zmieniam armię co turniej, więc prosze mi nic nie zmieniać.adeon pisze:Zgadza sie, taka funkcjonalnosc jest przewidziana, ale jeszcze nie na tym etapie. Dlatego jesli ktos zmienil armie niech wysle maila/PW do mnie z iformacja na jaka armie mu zmienic.Gobos pisze:zauwazylem ze automatyczne zglaszanie nie uwzglednia tego ze ktos moze grac roznymi armiami - gracze maja przypisane armie z zeszlorocznego rankingu, co nie zawsze sie zgadza.
Cała ta heca z armiami jest przeżytkiem "minionej epoki", gdzie jak ktoś uzbierał jedną armię, to na pięć lat mu musiała wystarczyć, a "armii klubowych" nie było.
trikk pisze: UPSSS ;]
Rafał Bieliński, proszę o usunięcie tego 2000 cośtamcośtam
kill ! Kill !! KILL !!!
Poprawione.
Id, mocium Panie, Id trzeba swoje podac Poprawilem, ale nastepnych prosze o podanie przede wszystkim swoich Id - obecna pozycja w rankingu jest tutaj zupelnie nie wazna.zafael pisze:Ja prosilbym o zmiane
Grzegorz Tartas pozycja nr - 10 pkt 18
Nie naleze juz od dawna do szybkiego szpila (dokladnie od pierwszej polowy tamtego rankingu )
Moim "nowym" klubem jest Vendetta
z gory dziekuje
Hej jako ze dane o graczach sa z poprzedniego sezonu, a w Bialymstoku troche sie pozmienialo to prosilbym o nastepujace poprawki w rankingu:
Garfield 2064 -> nazwisko z Wtoszkiewiczna Własiukiewicz
Zulus 2082 -> armia z VC na Chaos Dwarfs
Inferno 1722 -> armia z Bretonnia na Orcs and Goblins, klub z Naggaroth na Moria
Lord Vampire 1477 -> ksywka na Lord Vampyre, armia z VC na skaveny
Grzesiu 1063 -> ksywka na Suchy, armia z HE na Tomb Kingi
Damian Moraś 1609 -> ksywa damiandamian, klub Naggaroth (przez 2 g;))
Damian Puziuk 1748 -> ksywa Kurt
Teraz tak - o ile jest mozliwosc wpisania 2 armii w rankingu to prosze dopisac dla:
Zulusa Vampire Counts
Lorda Vampyre Wood Elves
Grzesia LizarDmeny
Garfield 2064 -> nazwisko z Wtoszkiewiczna Własiukiewicz
Zulus 2082 -> armia z VC na Chaos Dwarfs
Inferno 1722 -> armia z Bretonnia na Orcs and Goblins, klub z Naggaroth na Moria
Lord Vampire 1477 -> ksywka na Lord Vampyre, armia z VC na skaveny
Grzesiu 1063 -> ksywka na Suchy, armia z HE na Tomb Kingi
Damian Moraś 1609 -> ksywa damiandamian, klub Naggaroth (przez 2 g;))
Damian Puziuk 1748 -> ksywa Kurt
Teraz tak - o ile jest mozliwosc wpisania 2 armii w rankingu to prosze dopisac dla:
Zulusa Vampire Counts
Lorda Vampyre Wood Elves
Grzesia LizarDmeny
sorki. juz poprawione.Zulus pisze:Dzieki wielkie ale jest jeszcze jedno ale: Suchy to ksywa nie nazwisko, powinno byc Grzesiek "Suchy" Bondaruk - id 1063
Hej, moja strona do godziny 24 nie bedzie dzialac - zostal przekroczony limit transferowy - winowajca jest plik z wynikami z poprzedniego sezonu - zjadl 750mb z 1Gb limitu, takze zostal wyciety. Jakby ktos potrzebowal, to podesle mailem.
Hehe, u nas na serwie Draconisu działo się tak samo.adeon pisze:Hej, moja strona do godziny 24 nie bedzie dzialac - zostal przekroczony limit transferowy - winowajca jest plik z wynikami z poprzedniego sezonu - zjadl 750mb z 1Gb limitu, takze zostal wyciety. Jakby ktos potrzebowal, to podesle mailem.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
http://www.adeon.livenet.pl/ranking.php
coś się panowie powaliło....
np Taraś ma 20 pkt bo turniej przecież razem z Motorem wygrał a tutaj pisze że ma zero jak i bardzo dużo innych graczy hehe ale jaja
coś się panowie powaliło....
np Taraś ma 20 pkt bo turniej przecież razem z Motorem wygrał a tutaj pisze że ma zero jak i bardzo dużo innych graczy hehe ale jaja