Z WarseeraStubborn
* If you have more ranks than the opponent you are Stubborn, regardless of which side you are attacked on. So if you are attacked on all four sides, but the total number of ranks you have is larger than those of any of the 4 units attacking you, you are still stubborn.
8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji) II
Re: 8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji)
Bez sensu i na opak, ale niech im będzie
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
ciekawe gdzie. podobno w polsce ma nie byc tych prezentacji (a juz na bank we wroclawiu), taka informacje otrzymalem od jednego ze sprzedawcow we wroclawiu.noggin pisze:Jutro wam powiem jak to wygląda Chyba, że jednak nie uda mi się trafić na ta prezentację nowej edycji
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Oj tam chrzanic prezentacje- i tak wkrótce wszystko będzie wiadomo. Mnie bardziej interesują informacje ile BRB będzie kosztowac u nas, jakies preordery itd, a narazie nic nie wiadomo jeszcze co mnie dziwi.
Noggin to pamiętaj Rulebooka pod koszule i spierdalasz Flyem z sklepu
„Jedźcie i walczcie. Szkolcie się i zwyciężajcie! Bracia Krwawego Smoka od dziś misję swoja już znacie, na chwałę Abhorasha, wypełnijcie ją i bądźcie wolni!”- Kirthor Bathed-in-Blood- Rycerz Krwawego Smoka z Mousilion do swych Thrali
I parę porad od shortiego:MORFI pisze:Noggin to pamiętaj Rulebooka pod koszule i spierdalasz Flyem z sklepu
http://www.youtube.com/watch?v=kRt6ev66Xj0
Najważniejsze modele ogarnij jakie się tam znajdują i jak wyglądająnoggin pisze:Taaa, a oni Storm Banner odpalają Postaram się jakieś notatki porobić, ale nie wiem jak to będzie wyglądało. Ma być pokazowa bitwa armii z nowego startera. Ale to trwa 6.30pm-9pm, więc możliwe że dopiero w środę coś na forum wrzucę.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Lista rzeczy do obczajenia:
- Jak działa ASF i GW w kombinacji
- Ilu wchodzi mniej więcej bohaterów na stronę przy ograniczeniach procentowych.
- Jakie są modele w boxie startowym.
- Jak działa strzelanie z katapult.
- Co z tym stubbornem na klockach...
- Jak działają Crush them!
Jeszcze jakieś propozycje?
- Jak działa ASF i GW w kombinacji
- Ilu wchodzi mniej więcej bohaterów na stronę przy ograniczeniach procentowych.
- Jakie są modele w boxie startowym.
- Jak działa strzelanie z katapult.
- Co z tym stubbornem na klockach...
- Jak działają Crush them!
Jeszcze jakieś propozycje?
Jak możesz zorientuj się jak wyglada sprawa obsługantów i maszyny - czy analogicznie do skavenów całość powinna się mieścic na jednej podstawce, a jeśli tak to na jakiej. 8 maszyn krasiowych czeka na podłoże
I czy w samym booku jest opis co do modeli w stylo kowadło/kocioł/kasket czy dopiero w erratach będzie na ten temat
I czy w samym booku jest opis co do modeli w stylo kowadło/kocioł/kasket czy dopiero w erratach będzie na ten temat
A ja mam nadzieję na jakieś szybciutkie wydanie booka do Orków. Szczególnie przy znaczącym wzmocnieniu wszystkich common lorów, ja się pokrzywdzony ze swoimi dwoma Waaagh, czuję...^
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A potem znowu będzie płacz, że book wydany jako jeden z pierwszych i że najsłabszy. Już lepiej troche sie jeszcze pomęczyć i mieć coś fajnegonindza77 pisze:A ja mam nadzieję na jakieś szybciutkie wydanie booka do Orków. Szczególnie przy znaczącym wzmocnieniu wszystkich common lorów, ja się pokrzywdzony ze swoimi dwoma Waaagh, czuję...^
Ale mistrzem będzie Balck Ork na latającym dywanie
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Już widzę ten spam konwersji bohaterów na latającym dywanie...Ale mistrzem będzie Balck Ork na latającym dywanie
Ja nigdy nad siłą obecnego booka nie płakałem... ale meczyć się nie chcę z tą magią, chyba że zacznie się składać zajebiście kombatowe rozpiski. W sumie z orkami może dać radę