8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji) II

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

Zablokowany
Varden
"Nie jestem powergamerem"

Re: 8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji)

Post autor: Varden »

Stubborn

* If you have more ranks than the opponent you are Stubborn, regardless of which side you are attacked on. So if you are attacked on all four sides, but the total number of ranks you have is larger than those of any of the 4 units attacking you, you are still stubborn.
Z Warseera

noggin
Chuck Norris

Post autor: noggin »

Jutro wam powiem jak to wygląda :P Chyba, że jednak nie uda mi się trafić na ta prezentację nowej edycji :P 8)

nindza77
Wodzirej

Post autor: nindza77 »

Bez sensu i na opak, ale niech im będzie ;)
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

noggin pisze:Jutro wam powiem jak to wygląda :P Chyba, że jednak nie uda mi się trafić na ta prezentację nowej edycji :P 8)
ciekawe gdzie. podobno w polsce ma nie byc tych prezentacji (a juz na bank we wroclawiu), taka informacje otrzymalem od jednego ze sprzedawcow we wroclawiu. :(
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

noggin
Chuck Norris

W Glasgow :P

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Oj tam chrzanic prezentacje- i tak wkrótce wszystko będzie wiadomo. Mnie bardziej interesują informacje ile BRB będzie kosztowac u nas, jakies preordery itd, a narazie nic nie wiadomo jeszcze co mnie dziwi.

Awatar użytkownika
MORFI
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MORFI »

Noggin to pamiętaj Rulebooka pod koszule i spierdalasz Flyem z sklepu
„Jedźcie i walczcie. Szkolcie się i zwyciężajcie! Bracia Krwawego Smoka od dziś misję swoja już znacie, na chwałę Abhorasha, wypełnijcie ją i bądźcie wolni!”- Kirthor Bathed-in-Blood- Rycerz Krwawego Smoka z Mousilion do swych Thrali

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

MORFI pisze:Noggin to pamiętaj Rulebooka pod koszule i spierdalasz Flyem z sklepu
I parę porad od shortiego:
http://www.youtube.com/watch?v=kRt6ev66Xj0
Obrazek

noggin
Chuck Norris

Taaa, a oni Storm Banner odpalają :P Postaram się jakieś notatki porobić, ale nie wiem jak to będzie wyglądało. Ma być pokazowa bitwa armii z nowego startera. Ale to trwa 6.30pm-9pm, więc możliwe że dopiero w środę coś na forum wrzucę.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

noggin pisze:Taaa, a oni Storm Banner odpalają :P Postaram się jakieś notatki porobić, ale nie wiem jak to będzie wyglądało. Ma być pokazowa bitwa armii z nowego startera. Ale to trwa 6.30pm-9pm, więc możliwe że dopiero w środę coś na forum wrzucę.
Najważniejsze :D modele ogarnij jakie się tam znajdują :D i jak wyglądają :P

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Lista rzeczy do obczajenia:
- Jak działa ASF i GW w kombinacji
- Ilu wchodzi mniej więcej bohaterów na stronę przy ograniczeniach procentowych.
- Jakie są modele w boxie startowym.
- Jak działa strzelanie z katapult.
- Co z tym stubbornem na klockach...
- Jak działają Crush them!

Jeszcze jakieś propozycje? :D

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Barbarossa pisze:Dlatego wyjąwszy bloodthirstera, keepera, elfickich lordów i assassina, wampir lord wali pierwszy w znakomitej większości starć :)
No no... Lord chaosu i demoniczny książę mają taką samą inicjatywę jak lord wampir ;)

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

Jak możesz zorientuj się jak wyglada sprawa obsługantów i maszyny - czy analogicznie do skavenów całość powinna się mieścic na jednej podstawce, a jeśli tak to na jakiej. 8 maszyn krasiowych czeka na podłoże :mrgreen:

I czy w samym booku jest opis co do modeli w stylo kowadło/kocioł/kasket czy dopiero w erratach będzie na ten temat
Obrazek

noggin
Chuck Norris

Hehe, postaram się zrobić notatki :P

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Ja to licze, że jakiś rulebook wycieknie jako pdf do Torrentów :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

nindza77
Wodzirej

A ja mam nadzieję na jakieś szybciutkie wydanie booka do Orków. Szczególnie przy znaczącym wzmocnieniu wszystkich common lorów, ja się pokrzywdzony ze swoimi dwoma Waaagh, czuję...^
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

nindza77 pisze:A ja mam nadzieję na jakieś szybciutkie wydanie booka do Orków. Szczególnie przy znaczącym wzmocnieniu wszystkich common lorów, ja się pokrzywdzony ze swoimi dwoma Waaagh, czuję...^
A potem znowu będzie płacz, że book wydany jako jeden z pierwszych i że najsłabszy. Już lepiej troche sie jeszcze pomęczyć i mieć coś fajnego :twisted:

Ale mistrzem będzie Balck Ork na latającym dywanie :lol2:
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Ale mistrzem będzie Balck Ork na latającym dywanie :lol2:
Już widzę ten spam konwersji bohaterów na latającym dywanie... :D

nindza77
Wodzirej

Ja nigdy nad siłą obecnego booka nie płakałem... ale meczyć się nie chcę z tą magią, chyba że zacznie się składać zajebiście kombatowe rozpiski. W sumie z orkami może dać radę :)

Matis99
Chuck Norris

Post autor: Matis99 »

Swoją droga, czemu nikt nie zwrócił uwagi na przenośną wieżę :) ?

Zablokowany