Wielka Czworka na Bemowie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Wielka Czworka na Bemowie

Post autor: Cosmo »

Czolem,

Jedzie ktos? Kolezanka mnie przed chwila podkurwila i bym sobie chyba nie wybaczyl jesli nie pojade ;P Jutro w pracy poprosze bossa o wolne. Jesli dostane dwa dni, to jade. Wybiera sie ktos jeszcze? Chujaszczo troche tak samemu sie bawic ;-)

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Ja się wybieram i jestem z Warszawy więc służę pomocą w kwestiach dojazdowych itp. :wink: . I tak jak pisałem w innym temacie: jakieś spotkanie przedkoncertowe?
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

pytanie :) gdzie radzicie posadzic samochod?
domyslam sie ze przy samym Lotnisko bedzie sajgon a pomysly w stylu zostaw samochod pod miastem i jedz autobusem srednio do mnie przemawiaja, wiec jakies 500m do gora 1km najlepiej

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

thurion pisze:pytanie :) gdzie radzicie posadzic samochod?
domyslam sie ze przy samym Lotnisko bedzie sajgon a pomysly w stylu zostaw samochod pod miastem i jedz autobusem srednio do mnie przemawiaja, wiec jakies 500m do gora 1km najlepiej
Samochodem w ogóle się nie pchać. Autobus też będzie obsysał.
Po AC/DC wracaliśmy z buta szybciej, niż jechały autobusy, istny sajgon.
Rowerem byłoby najszybciej. ;) :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Ghaz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Ghaz »

Moze gdzies na na osiedlach w okolicy bemowa? Pewnie bedzie duzo bezpieczniejszy niz na jakimkolwiek parkingu w okolicy lotniska najblizszej.
Co do samego koncertu.. troszke zdziwiony na minus jestem tym ze antrax i slayer graja tylko po ok 1h :( Akurat na slayera czekalem tak samo lub nawet bardziej niz na metallice.
BLOOD FOR THE BLOOD GOD! SKULLS FOR THE SKULL THRONE!

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Co prawda nie jestem z Bemowa, ale obok Lotniska Bemowo jest bardzo dużo osiedli na których powinny być parkingi strzeżone. Najprościej by było chyba zatrzymać się na skrzyżowaniu Radiowej i Powstańców Śląskich i tam już popytać. Ewentualnie można pojechać dalej Radiową i wjechać na gen. Kaliskiego - tam jest Wojskowa Akademia Techniczna i z tego co pamiętam jest naprawdę sporo miejsca do parkowania.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Kielon pisze:
thurion pisze:pytanie :) gdzie radzicie posadzic samochod?
Samochodem w ogóle się nie pchać. Autobus też będzie obsysał.
Po AC/DC wracaliśmy z buta szybciej, niż jechały autobusy, istny sajgon.
Rowerem byłoby najszybciej. ;) :P
ja jestem do takich rzeczy przyzwyczajony ;) dojechanie albo wyjechanie z Open'era tez zajmuje jakąś 1-2 godziny... chodzi mi zwyczajnie o to gdzie wjechac zeby nie dostac mandatu i zeby to miejsce nie bylo po drugiej stronie Wisly :)
Ghaz pisze:Moze gdzies na na osiedlach w okolicy bemowa? Pewnie bedzie duzo bezpieczniejszy niz na jakimkolwiek parkingu w okolicy lotniska najblizszej.
wlasnie myslalem nad osiedlami, a bardziej nad tym czy ktos z forum gdzies tam nie mieszka i nie ma kawalka miejsca pod domem do odstapienia :mrgreen:
Ghaz pisze:Co do samego koncertu.. troszke zdziwiony na minus jestem tym ze antrax i slayer graja tylko po ok 1h :( Akurat na slayera czekalem tak samo lub nawet bardziej niz na metallice.
a dla mnie tragedia to brak Mastodona, drugi po Metallice zespol dla ktorego kupilem bilet... Megadeth to w ogole nie slucham a Anthrax i Slayera lubie tak powiedzmy lekko na plusie (ale bez rwania jaj :D)

pzdr

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Pogadaj z Shinem i postaw auto pod jego domem, a może nawet za 5taka ci je popilnuje. :P
Obrazek

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

Stare Babice- 5km od bemowa- flaszka i was podwiozę :wink:

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Duke ma dobre kontakty z taryfiarzami ! uderzajcie do niego
Obrazek