Czolem,
Jedzie ktos? Kolezanka mnie przed chwila podkurwila i bym sobie chyba nie wybaczyl jesli nie pojade ;P Jutro w pracy poprosze bossa o wolne. Jesli dostane dwa dni, to jade. Wybiera sie ktos jeszcze? Chujaszczo troche tak samemu sie bawic ;-)
Wielka Czworka na Bemowie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Ja się wybieram i jestem z Warszawy więc służę pomocą w kwestiach dojazdowych itp. . I tak jak pisałem w innym temacie: jakieś spotkanie przedkoncertowe?
Lest we forget:
Samochodem w ogóle się nie pchać. Autobus też będzie obsysał.thurion pisze:pytanie gdzie radzicie posadzic samochod?
domyslam sie ze przy samym Lotnisko bedzie sajgon a pomysly w stylu zostaw samochod pod miastem i jedz autobusem srednio do mnie przemawiaja, wiec jakies 500m do gora 1km najlepiej
Po AC/DC wracaliśmy z buta szybciej, niż jechały autobusy, istny sajgon.
Rowerem byłoby najszybciej.
Moze gdzies na na osiedlach w okolicy bemowa? Pewnie bedzie duzo bezpieczniejszy niz na jakimkolwiek parkingu w okolicy lotniska najblizszej.
Co do samego koncertu.. troszke zdziwiony na minus jestem tym ze antrax i slayer graja tylko po ok 1h Akurat na slayera czekalem tak samo lub nawet bardziej niz na metallice.
Co do samego koncertu.. troszke zdziwiony na minus jestem tym ze antrax i slayer graja tylko po ok 1h Akurat na slayera czekalem tak samo lub nawet bardziej niz na metallice.
BLOOD FOR THE BLOOD GOD! SKULLS FOR THE SKULL THRONE!
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Co prawda nie jestem z Bemowa, ale obok Lotniska Bemowo jest bardzo dużo osiedli na których powinny być parkingi strzeżone. Najprościej by było chyba zatrzymać się na skrzyżowaniu Radiowej i Powstańców Śląskich i tam już popytać. Ewentualnie można pojechać dalej Radiową i wjechać na gen. Kaliskiego - tam jest Wojskowa Akademia Techniczna i z tego co pamiętam jest naprawdę sporo miejsca do parkowania.
Lest we forget:
ja jestem do takich rzeczy przyzwyczajony dojechanie albo wyjechanie z Open'era tez zajmuje jakąś 1-2 godziny... chodzi mi zwyczajnie o to gdzie wjechac zeby nie dostac mandatu i zeby to miejsce nie bylo po drugiej stronie WislyKielon pisze:Samochodem w ogóle się nie pchać. Autobus też będzie obsysał.thurion pisze:pytanie gdzie radzicie posadzic samochod?
domyslam sie ze przy samym Lotnisko bedzie sajgon a pomysly w stylu zostaw samochod pod miastem i jedz autobusem srednio do mnie przemawiaja, wiec jakies 500m do gora 1km najlepiej
Po AC/DC wracaliśmy z buta szybciej, niż jechały autobusy, istny sajgon.
Rowerem byłoby najszybciej.
wlasnie myslalem nad osiedlami, a bardziej nad tym czy ktos z forum gdzies tam nie mieszka i nie ma kawalka miejsca pod domem do odstapieniaGhaz pisze:Moze gdzies na na osiedlach w okolicy bemowa? Pewnie bedzie duzo bezpieczniejszy niz na jakimkolwiek parkingu w okolicy lotniska najblizszej.
a dla mnie tragedia to brak Mastodona, drugi po Metallice zespol dla ktorego kupilem bilet... Megadeth to w ogole nie slucham a Anthrax i Slayera lubie tak powiedzmy lekko na plusie (ale bez rwania jaj )Ghaz pisze:Co do samego koncertu.. troszke zdziwiony na minus jestem tym ze antrax i slayer graja tylko po ok 1h Akurat na slayera czekalem tak samo lub nawet bardziej niz na metallice.
pzdr
- morgan10005
- Falubaz
Stare Babice- 5km od bemowa- flaszka i was podwiozę