Wielki Dracon, 17-18 lipiec 2010, 2350BP, Wejherowo
Re: Wielki Dracon, 17-18 lipiec 2010, 2350BP, Wejherowo
No i piknie. JH na pewno tez beda mieli konkretny skład. Tym razem prosze dla nas zarezerowować jedna górę domku.
Poprzednio, pomimo rezerwacji domku, wylądowaliśmy w jakimś domku-magazynie, gdzie spalismy na zagrzybionych materacach, w towarzystwie obcych ludzi, którzy nam narobili chlewu.
My juz mielismy gorzej, teraz niech ktos inny sie meczy. Pls o powazne potraktowanie kwestii rezerwacji domków.
Poprzednio, pomimo rezerwacji domku, wylądowaliśmy w jakimś domku-magazynie, gdzie spalismy na zagrzybionych materacach, w towarzystwie obcych ludzi, którzy nam narobili chlewu.
My juz mielismy gorzej, teraz niech ktos inny sie meczy. Pls o powazne potraktowanie kwestii rezerwacji domków.
ja zrobię co mogę, żeby dotrzeć, choć upał w moim stanie nie służy. Takie to ...niekocieJedy Knight pisze: "However," Jedy said, brightening up a little, "we haven't had an earthquake lately."
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
spokojnie z tymi domkami, nie robimy teraz listy domków bo rok temu z tym i tak był niezły burdel i tak się nic nie pokrywało z rzeczywistością, w sobotę podczas bitwy ktoś się przejdzie po sali i dopyta kto gdzie i z kim chce spać
-
- Mudżahedin
Tylko że niektórzy [ jak my np ] chcą przyjechać wcześniej i zapewne przygarniemy jakiś dół domku jak zawszeesgaroth pisze:spokojnie z tymi domkami, nie robimy teraz listy domków bo rok temu z tym i tak był niezły burdel i tak się nic nie pokrywało z rzeczywistością, w sobotę podczas bitwy ktoś się przejdzie po sali i dopyta kto gdzie i z kim chce spać
"Yes..." said Pawel " But what if..."Jedy Knight pisze:"However," Jedy said, brightening up a little, "we haven't had an earthquake lately."
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Tylko że niektórzy [ jak my np ] chcą przyjechać wcześniej i zapewne przygarniemy jakiś dół domku jak zawszebigpasiak pisze:esgaroth pisze:spokojnie z tymi domkami, nie robimy teraz listy domków bo rok temu z tym i tak był niezły burdel i tak się nic nie pokrywało z rzeczywistością, w sobotę podczas bitwy ktoś się przejdzie po sali i dopyta kto gdzie i z kim chce spać
Myśle że to tyczy sie również i mnie - bo najchętniej bym zawitał u was już w Czwartek, ale ze względu iż moge mieć jeszcze robote w Piątek to raczej na 100% będę tegoż dnia w godzianch późno wieczornych. I apeluje podbnie jak Pasiak o potraktowanie nas graczy bardzo poważnie z tymi rezerwacjami, bo zapewno mało kto będzie chiciał sie wprowadzić do którejś Willi, poczym w Sobote ją opuścić gdyż na jedną noc ktoś przyjechał i sie skumał z innymi i koniecznie chce być z nimi w pokoju.
Poprostu ogarnijcie liste domków - rozlokujcie wg. chęci graczy i w dniu przyjazdu pierwszego uczestnika z danej willi dajecie mu klucz - Proste jak budowa cepa.
Podbijam - lepiej dogadać sprawę od razu IMHO. Chyba, że jesteście ABSOLUTNIE PEWNI, że wszyscy zmieszczą się na lajcie. Zróbcie termin na zgłaszanie rezerwacji domków, a potem dolokujecie tak jak piszesz.
Wczesniej mialo byc zrobione solidnie, ale na miejscu zabraklo koordynatora, ktory by ustalony porzadek wyegzekwował.Pająk pisze:Wcześniej było robione "solidnie" jak to teraz proponujecie, a i tak większość graczy zrobiła po swojemu...
Dokładnie, wyznaczcie osobę, która się będzie tylko tym zajmowała. Niech gracze rezerwujący domki, wcześniej zobowiążą się do zajęcia swoich, a nie cudzych kwater i tyle. Nie mam ochoty wywalać z mojego domku w piątek albo sobotę o 23 nawalonego towarzystwa. Każdy powinien dostać klucze do swojego domku, a nie innego. Chodzenie i pytanie się w trakcie bitew, kiedy dla każdego najważniejsza jest gra, o to z kim chce nocować, to chyba nie najlepszy pomysł.
My też planujemy przyjechać wczesniej, i zajmiemy już jakiś domek w piątek lub nawet czwartek. Dobrze by bylo wiedziec wczesniej ktory, aby sie w sobote nie przenosic ze wszystkimi tobolkami do innego domku, ktory np dzien wczesniej zapaskudzila jeszcze inna ekipa. W dodatku przylaczam sie do zdania ze chodzic i przeszkadzac w sobote wszystkim grac probojac ustalic kto gdzie spi to wprowadzi dopiero chaos i niedokonczone bitwy...
Dwa lata temu z domkami jakos bylo dobrze ogarniete...
Dwa lata temu z domkami jakos bylo dobrze ogarniete...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
ok, zrobimy listę domków którą i tak będzie trzeba zweryfikować w sobotę, pzdr
esgaroth pisze:ok, zrobimy listę domków którą i tak będzie trzeba zweryfikować w sobotę, pzdr
Trzeba tak zrobić, by domki zajmowane były od samego przyjazdu gośći do ich wyjazdu - czyli Niedziela.
A nie przy sobocie jakieś zamiany.